Nalazite se ovde
Početna > Kultura > Film > Animirani film > SVEČANA PREMIJERA FILMA ,,PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE“ U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA 23.12.

SVEČANA PREMIJERA FILMA ,,PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE“ U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA 23.12.

Svečana premijera sinhronizovanog crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije biće organizovana u nedelju, 23.12. u 16:30 časova u bioskopu Cineplexx Promenada. Najmlađe posetioce dočekaće Petar Pan i Kapetan Kuka za druženje i fotografisanje, a mališani će imati priliku da učestvuju u besplatnim kreativnim radionicama i postanu i sami Petar Pan, Kapetan Kuka ili Zvončica uz njima omiljeni face paint. Pozivamo najmlađe ljubitelje bioskopa i njihove roditelje da nam se pridruže već od 13 časova kada počinje besplatna kreativna radionica koja će trajati sve do 17 časova. face paint inspirisan temom crtaća Petar Pan trajaće od 16h do 18:30h a na premijeri ovog animiranog filma gosti premijere izvući će dobitnika vrednog poklona!

Gosti premijere biće glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji nove avanture ovog omiljenog večitog dečaka: Đorđe Stojković (Vojna Akademija) koji je dao glas upravo Petru Panu, Milan Gromilić u ulozi Kapetana Kuke, Dušica Novaković, reditelj sinhronizacije i Nikola Šurbanović u ulozi novog lika ove bajke, Zlirona.

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. U našoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i Zvončicu koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke. Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada.

Songove u ovom animiranom dečijem filmu otpevali su Jelena Gavrilović, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović i Dragan Vujić Vujke, a rediteljka sinhonizacije je Dušica Novaković.

Trejler:

 

 

Izvor: Promenada Šoping Centar

Ostavite odgovor

Top