СВЕЧАНА ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА ,,ПЕТАР ПАН И МАГИЧНА КЊИГА НЕДОЂИЈЕ“ У БИОСКОПУ CINEPLEXX ПРОМЕНАДА 23.12.

Свечана премијера синхронизованог цртаног филма Петар Пан и Магична књига Недођије биће организована у недељу, 23.12. у 16:30 часова у биоскопу Цинеплеxx Променада. Најмлађе посетиоце дочекаће Петар Пан и Капетан Кука за дружење и фотографисање, а малишани ће имати прилику да учествују у бесплатним креативним радионицама и постану и сами Петар Пан, Капетан Кука или Звончица уз њима омиљени фаце паинт. Позивамо најмлађе љубитеље биоскопа и њихове родитеље да нам се придруже већ од 13 часова када почиње бесплатна креативна радионица која ће трајати све до 17 часова. face paint инспирисан темом цртаћа Петар Пан трајаће од 16h до 18:30h а на премијери овог анимираног филма гости премијере извући ће добитника вредног поклона!

Гости премијере биће глумци који су учествовали у синхронизацији нове авантуре овог омиљеног вечитог дечака: Ђорђе Стојковић (Војна Академија) који је дао глас управо Петру Пану, Милан Громилић у улози Капетана Куке, Душица Новаковић, редитељ синхронизације и Никола Шурбановић у улози новог лика ове бајке, Злирона.

Чаробна земља Недођија је у великој опасности, јер је Капетан Кука решио да пронађе Магичну књигу и ослободи чудовишта како би једном заувек уништио Петра Пана. У нашој причи пратимо Петра Пана и његове другаре Венди, Џона, Мајкла и Звончицу који ће се још једном удружити како би спасили Недођију од злог Капетана Куке. Дружина ће морати да пронађе начин да спаси њихов магични дом и да врате Чаробну књигу Недођије тамо где припада.

Сонгове у овом анимираном дечијем филму отпевали су Јелена Гавриловић, Душица Новаковић, Марко Марковић, Никола Шурбановић и Драган Вујић Вујке, а редитељка синхонизације је Душица Новаковић.

Трејлер:

 

 

Извор: Променада Шопинг Центар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *