Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > „САГА О ТРИ НЕВИНА МУШКАРЦА“

„САГА О ТРИ НЕВИНА МУШКАРЦА“

Премијера филма „Сага о три невина мушкарца“ редитеља и сценаристе С. Шридара одржана је синоћ у 20: 30 часова у препуној сали Арене Синеплекс

IMG_5929

Секс је одувек био  табу тема, нарочито на нашим просторима.  Ова тема несумњиво подједнако интригира мушкарце и жене, млађе и старије.  Филм „Сага о три невина мушкарца“  на духовит начин приказује како млади данас схватају секс.

Радња филма се врти око три мушкарца: Зорана, Александара и Дамјана који су, није тешко закључити, још увек невини. Сва тројица су у дугим и озбиљним везама, али њихове девојке нису спремне на секс. Они ће покушати  на све могуће и немогуће  начине да остваре свој циљ, а да ли ће у томе и успети…сазнаћете једино ако ову комедију погледате до краја.

IMG_5901

У филму играју: Небојша Глоговац, Момчило Оташевић, Љубомир Булајић, Славко Собин, Зоран Цвијановић, Ева Рас, Даница Максимовић, Иван Бекјарев, Лука Рацо, Франо Ласић, Марија Стокић, Миљана Гавриловић, Маја Стојановић, Сања Вујисић, Јелена Ђукић…

IMG_5908

Новосадској премијери филма присуствовао је и део екипе филма, као и редитељ Шридер, који је био изузетно расположен након  реакција публике.

IMG_5881

Како је публика прихватила овај филм?

  • Посебно су ми се свиделе критике публике у Новом Саду и Београду, обзиром да сам седео у сали током премијере, могао сам да чујем колико су се људи смејали и заиста лепо реаговали на овај филм. То је заправо била и поента овог филма, да изазове реакцију код публике, јер руши табуе и просто изазива неку реакцију– рекао је редитељ

Колико сте задовољни сарадњом са глумцима који су са овог говорног подручја и колико су они заправо успели у томе да пренесу вашу идеју на филмско платно?

-Ово уметничко путовање је било врло лепо и занимљиво. Још једна авантура. Изузетно сам задовољан сарадњом са вашим глумцима који су апсолутно разумели шта сам од њих тражио. Као и сви уметници, један дан сте задовољни са оним што сте урадили, други дан мало мање. У сваком случају, изузетно сам задовољан сарадњом, обзиром да целокупна филмска екипа припада другом говорном подручју- додао је Шридер.

Најзапаженију улогу у овом филму имала је свакако наша прослављена глумица Ева Рас, која је свакако побрала и највеће овације публике и стрпљиво  се смешкала и фотографисала са својим бројним обожаваоцима.

IMG_5958

Колико се ова ваша улога разликује од претходних?

-Мислила сам 60 година сам глумица и да нема више улоге коју нисам одиграла и онда дође човек из Британије индијског порекла и пита ме хоћеш да играш ову бабу која се набоде на вијагру и јури младиће. Тако да никад нисам играла овакве улоге, већ напротив, само неке јаднице које варају, па секирчетом у главу, па не дају јој да једе… Играла сам наравно ону легендарну Баба Серу са Којом, видели сте у каквој рупи та жена станује, и она је нека несрећница, али промискуитетна. Ја јако волим комедије, али то сам најмање играла на филму, али сам зато играла у позоришту. Ја мислим да бити глумица једино има сврхе ако ја успем да засмејавам народе и ја се целог живота трудим да се људи смеју и да долазе због радости да ме гледају- рекла је Ева Рас

-Овај филм наставља свој пут широм Србије, али имаће и своју премијеру наравно и у Индију, одакле је и сам редитељ. Шта очекујете од премијере  у тој земљи?

– Свугде ће то исто овако добро да прође, јер ја тешко могу да замислим затуцанију земљу од Србије, где владају лажни морали, моралисања, пуритани који говоре- немојте да псујете- а цела планета псује око нас и то је просто сленг. Ми само снимамо неке филмове где немамо вагине, немамо ерекције, немамо проблеме са ерекцијама, ништа, нама све паше, а притом стране телевизије пуштају серије са запада где имају ерекцију, имају проблеме са ерекцијом, имају вагине, имају клиторис, имају све. Тако да, ми смо упознати са том темом преко страних серија које наше кабловске телевизије пуштају. Ја овај филм гледам трећи пут са публиком и сви реагују исто. Сви воле о тој теми да се шале, јер сви имао неке проблеме. Не иде љубав сама од себе, сваки пут морате да се потрудите да дођете до оргазма. Сви су  у овом филму богати и зарадили су милион евра, али да им девојка скине гаће то нису успели- додала је глумица.

Аутор: Јелена Допуђ

Фото: Филип Маретић

 

 

 

Оставите одговор

Top