ПОЧИЊЕ ЗИМСКА ПРОДАЈНА ИЗЛОЖБА У МАЛОМ ЛИКОВНОМ САЛОНУ КЦНС

У Малом ликовном салону Културног центра Новог Сада, у среду 11. јануара  у 20 часова, биће отворена сада већ традиционална Зимска продајна изложба. Посетиоци ће све до 21. јануара имати могућност да постану поносни власници аутентичних дела ликовних уметника који су излагали у МЛС.

Мали ликовни салон сваке године приређује, поред двадесетак самосталних, и по две продајне изложбе. Једна од њих је Зимска продајна изложба на којој своје радове излажу за продају аутори, који су претходно имали прилике да се у нашој галерији самостално представе. У месец празничних дана публика ће моћи да погледа нове радове аутентичних ауторских израза ликовних уметника различитих генерација, али и да по повољним ценама постану поносни власници изложених дела.

naslovna

Тако ће вас ове зиме у Малом ликовном салону, у периоду од 11.  до 21. јануара,   дочекати радови следећих аутора: МИЛИЦА АНТОНИЈЕВИЋ, ДАНИЈЕЛ БАБИЋ, СИМА ГУЦУНСКИ, ТАМАРА ЖДЕРИЋ, ЈЕЛЕНА КАРИШИК, МИЛИЦА ЛАЗАРЕВИЋ, МЛАДЕН МАРИНКОВ, БОРИСЛАВ НИКОЛИЋ, ВЛАДО ЊАРАДИ, ЗВОНКО ПЕТРОВИЋ, АНА ПОПОВ, ЈЕЛЕНА СПАСОЈЕВИЋ И МАРКО СТОЈАНОВИЋ.

У продужетку галерије МЛС, у њеном продајном делу, током читаве године у понуди су радови преко 50 ликовних уметника, а ту такође можете доћи до скоро свих књига у издању КЦНС од 2009. године до данас.
Изложбу можете погледати до 21.1.2017.
радним даном 10.00-20.00, суботом 10.00-13.00

 

Извор: КЦНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *