Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > НАЈВЕЋЕ ТАКМИЧЕЊЕ МЛАДИХ ДИЗАЈНЕРА НА НАШИМ ПРОСТОРИМА!

НАЈВЕЋЕ ТАКМИЧЕЊЕ МЛАДИХ ДИЗАЈНЕРА НА НАШИМ ПРОСТОРИМА!

Serbia Fashion Week и Национална комора за моду Србије и ове године покреће националну платформу за препознавање и подршку младим дизајнерима, Fashion Talent Design Competition.

Циљ овог такмичења је да се младим дизајнерима пружи могућност остваривања и развитка међународне каријере у модној индустрији. Кандидати који могу да се пријаве су студенти модног дизајна и других креативних смерова, али и млади дизајнери до 30 година старости.

Такмичаре који освоје прва три места очекују изузетне награде, које ће им омогућити пробијање на модном тржишту и препознатљивост, а неке од њих су бесплатно представљање колекције на највећем светском модном фестивалу младих талената FASHIONCLASH у Холандији, као и финансирање материјала за израду колекције победнику такмичења.

Оно што ову платформу чини значајном јесу и еминентни чланови жирија који својим знањем и искуством помажу младим талентима који се пријаве на ово такмичење. Чланове жирија чине: Donald Potard, некадашњи генерални директор модне куће Jean-Paul Gaultier, Eymeric Francois, члан институције Високе моде у Француској, Светлана Хорват, председница Serbia Fashion Weeka и Националне коморе за моду Србије, Бранко Поповић, представник модног фестивала Fashionclash из Холандије, Василије Ковачев, модни дизајнер, William Arlotti, представник магазина Le fashion post из Француске и Myra Postolache, представница магазина The Secret Code Of Fashion из Италије.

Позивамо све младе таленте да се пријаве тако што ће попунити формулар са сајта Serbia Fashion Weeka који се може преузети овде и проследити га уз кратку биографију и 5 скица у електронској форми на serbiafw.ftdc@gmail.com .

Пријаве трају до 15. марта 2018. године.

Оставите одговор

Top