POKLONI ZA SVE POSETIOCE POVODOM SUPERHEROJSKOG FILMA „ŠAZAM! GNEV BOGOVA“

Omiljeni tinejdžer iz DC univerzuma ponovo na velikom platnu

Na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada stiže nastavak superherojskog filma „Shazam!“ u okviru Comic night događaja u sredu 15. marta od 20 časova, uz poklone za sve posetioce! Ulaznice su u prodaji!

Svi posetioci dobiće poklon poster filma „Šazam! Gnev bogova“, a pred projekciju i piće dobrodošlice Ultra energy drink.

Nastavlja se priča tinejdžera Bilija Batsona, koji se, nakon što izgovori čarobnu reč „Šazam!“ transformiše u superheroja. Obdaren moćima bogova, Bili Batson i druga udomljena deca još moraju da nauče kako da usklade tinejdžerski život sa alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njihovom ukradenom magijom, Šazam i njegova porodica moraće da se bore za svoje supersile, živote i sudbinu celog sveta.

David F. Sandberg vratio se režiji nastavka nakon što je prvi film zaradio $365 miliona širom sveta, a Henri Gajden se vratio kao scenarista. Ulogu naslovnog heroja u filmu „Šazam! Gnev bogova“ ponovo ima Zakari Levi.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *