„GREEN LOVE“ НОВОГОДИШЊИ СПЕКТАКЛ НА СПЕНСУ 31. ДЕЦЕМБРА

Уколико волите врхунске журке, добар провод а и пасионирани сте љубитељи рејва, Спенс ће у новогодишњој ноћи бити право место за вас! Најбољи извођачи, феноменална музика која покреће, грандиозни светлосни ефекти на чак два стејџа, дочекаће „Green Love“ публику 31. децембра на Спенсу те јој подарити дочек за памћење.

Чаролија новогодишње ноћи као и претходне године одвијаће се у холовима Спенса, на „Goya & Friends“ стејџу као и Таутен стејџу. Прву екипу чиниће „Goya“ чија музика годинама осваја светске топ листе. Такође, за добар провод биће задужен и Бранко Вуковић ког медији описују као синоним за добар провод и квалитетну музику, Марк Андерсон чији сетови чине микс deep house-a, tech house-a, progressive house-a и techno као и врхунска комбинација Миланка Трифунчевића и W. aka Wizard.

Публика ће на другом стејџу уживати уз феноменалног Бразилца Винициус Хонорио који је невероватном брзином доживео међународни успех. Упркос његовој историји у друм&бас жанру као и продуцирању, он је издао више албума и синглова и радио са многим угледним издавачким кућама, обилазио свет и велике, престижне фестивале, а како каже увек се враћа својој љубави – техну. Водећи се својим срцем, његов звук прави пометњу међу публиком а тако ће несумњиво бити 31. децембра на „Green Love“ фестивалу. Поред њега, на Таутен стејџу, наступиће и познати Милош Вујовић, ТКНО и RanchaTek, чланови Таутен фамилије. У таквој посебној, породичној атмосфери, рејвери ће имати прилику да дочекају посебну „Green Love“ Нову годину.

Винициус Хонорио: https://www.youtube.com/watch?v=G9l70jyRsw8

Пожурите јер до суботе, 21. децембра своју улазницу можете обезбедити по цени од 990 динара, а након тога, карте у претпродаји коштаће 1290 динара. Брзо посетите Гигстикс продајна места.

Будите део новогодишње “зелене” магије на Спенсу и дочекајте са нама 2020. годину!!

#stayGreen

 

Извор и фото: ГАЛА ГАЈИН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *