БАЛЕРИНА ИЗ НОВОГ САДА УЧЕСТВОВАЛА У СТУДЕНТСКИМ ВЕЖБАМА ВШ “ЛОГОС ЦЕНТАР” МОСТАР

У Високој школи “Логос центар” у Мостару, 12. децембра 2019. године одржана је спојена настава из више предмета: фотографија, мултимедија, плакат, а тематика је посвећена балету. Посебно је занимљиво да је образовну установу ВШ “Логос центар” посетила Марина Каурин, балерина Српског народног позоришта, која је дошла на позив, да би студентима приближила како изгледа живот и развојни пут једне балерине. Студенти су имали разговор са балерином, постављали су јој бројна питања на која су добили одговоре. Након упознавања са Марином, студенти су могли да направе студијски портрет балерине. Марина је била гост Логоса на иницијативу Жељка Савића, предавача на Логосу.
У прилогу се могу видети фотографије и снимак са наставе који су израдили студенти. Висока школа “Логос центар” Мостар је и овом приликом показала да студентима омогућава добру праксу, рад са успешним уметницима и људима из струке, и да су студенти у Логосу на првом месту.
Марина Каурин, тридесетдвогодишња баллерина из Новог Сада, прве балетске кораке начинила је са четири године, а први озбиљнији наступи у СНП-у почели су од 2011. године. Неке од значајних представа су: “Успавана лепотица”, “Ромео и Јулија”, “Жизела” и “Лабудово језеро”. Поред класичног балета окушала се и у џез балету с аспирацијама ка фламенко плесу.
Текст и фото: ИНФО СЛУЖБА ВШ “ЛОГОС ЦЕНТАР” МОСТАР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *