ČAST OTADŽBINE – SAOPŠTENJE ZA JAVNOST O REFERENDUMU

ČAST OTADŽBINE: SAOPŠTENJE ZA JAVNOST o referendumu – Rukovodstvo Republike Srpske da ostane dosledno u odluci i istrajno u borbi za naš biološki opstanak

logo CAST OTAXBINE

Srpski narod i rukovodstvo Republike Srpske ne sme i ne treba da se osvrće na pretnje proverenih i osvedočenih neprijatelja našeg naroda koji i dalje imaju svoj stari – novi cilj, nestanak srpskog naroda sa ovih prostora.

Stoga pozivamo rukovodstvo Srpske da ostane dosledno u odluci i istrajno u borbi za naš biološki opstanak. Takođe pozivamo narod Republike Srpske da iskoristi svoje demokratsko pravo i krvlju stečenu slobodu koju poseduje i da pse pozitivno izjasni na referendumsko pitanje, jer niko nema pravo na kalkulacije i na kompromise kada je Republika Srpska i njena sloboda u pitanju.

Rukovodstvo Srbije pozivamo da se odupre pritiscima i da bez kalkulisanja podrži svoj narod i rukovodstvo sa druge strane Drine kad je u pitanju referendumsko izjašnjavanje, opstanak i jačanje Republike Srpske.

Mnogobrojna boračko-veteranska populacija našeg udruženja kad god su nacionalni interesi u pitanju i odlučna i hrabra državnička politika vlasti, na raspolaganju je svojoj otadžbini.

Predsednik udruženja ČAST OTADŽBINE
general Rodoljub Anđić

IZVOR: Infocentar Pančevo
Preuzeto: 04.09.2016.