Налазите се овде
Почетна > Култура > Музика > ПЛЕСНА СЕЗОНА НА ШТРАНДУ У НОВОМ САДУ – LATINO BEACH PARTY

ПЛЕСНА СЕЗОНА НА ШТРАНДУ У НОВОМ САДУ – LATINO BEACH PARTY

Концепт журки  Latino beach party настао је са идејом да пружи новосадским латино  плесачима прилику да своје плесне подијуме замене травом и песком, и уживају у плесу и летњим ноћима поред Дунава. Сам зачетак журки је био у јулу прошле године, али тек сада оне добијају на популарности. Овогодишња сезона сета зурки под називом Latino beach party, отворена је 2017/08/06 доласком најпопуларнијег Кубанца у Србији- Jorge Luisa Garmendia Tita. Тито је својом харизмом, енергијом и плесом направио сјајну атмосферу, захваљујући којој су се многи посетиоци  вратили на Штранд, и тиме поставио темељ за једну сјајну, расплесану сезону на Штранду у Новом Саду.

Концепт журки је такав да сваког петка буде други DJ,  који ће на журку донети неки свој стил и енергију. Организатори очекују у току лета разне DJ-еве из Новог Сада и Београда, који ће све присутне размрдавати уз ритмове salse, bachate, kizombe, merenguea i reggaetona. Осим плесачима, ове журке су намењене свима онима који уживају у Латино  музици и у покрету, па ће кроз анимације имати прилику да учествују у самој журци.

Невероватна количина позитивне енергије која влада на плесним журкама, није нешто сто се може видети у свакодневном изласку, па самим тим представља освежење. Нико не мари како је неко обучен, ко је, одакле је, чиме се бави. Битан је само осмех, јер он представља улазницу у плесни свет.

Latino beach party обједињује лето, плажу, добру музику, више плесних стилова, плесних школа, плесаче и неплесаче.

Журке се одигравају сваког петка од 21 часова у Bridge Bar-u Strand!

 

Више информација:

https://www.facebook.com/events/1357578394277866/

https://www.facebook.com/jovanapajevic

Извор: ТВ Арс Медија

Фото.: Срећко Миросављевић

 

Оставите одговор

Top