ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ И МИРОСЛАВ ТАДИЋ 16. МАРТА НА GUITAR ART ФЕСТИВАЛУ

Легендарни дуо вансеријских гитара Влатко Стефановски и Мирослав Тадић на концерту у оквиру јубиларног Guitar Art Фестивала премијерно ће представити дуго ишчекиван пројекат “Крушево 2”, као наставак једног од најбољих гитарских пројеката овог простора.

Сарадња између Влатка Стефановског и Мирослава Тадића започета је још 1998. године, када су реализовали албум “Крушево”. Следеће године снимили су концерт у Сава центру “Live in Belgrade”, а двојици гитариста на трећем заједничком албуму придружио се бугарски кавалиста Теодосије Спасов, које је управо окупио Guitar Art Фестивал.

Двојица гитарских виртуоза, представиће своју јединствену комбинацију фламенка, блуза и џеза коју изводе са невероватном прецизношћу и енергијом. Они македонску музику вешто комбинују са етно џезом, инструменталним роком и блузом. Влатко Стефановски, као један од највећих гитаристичких виртуоза ових простора и Мирослав Тадић, који је и „Guitar Player Magazine“ уврстио међу 30 најбољих светских гитариста, гарантују један незабораван гитарски концерт.

Улазнице за велики концерт Влатка Стефановског и Мирослава Тадића се продају на благајни Комбанк дворане и у продајним мрежама  Tickets.rs ex Eventim.rs, по ценама већ од 2200 динара. Све информације и резервације могу се добити позивом на број 011 401 6002; 064 1379707 или путем мејла на  office@gaf.rs.

Видео: Влатко Стефановски и Мипослав Тадић

Извор: Guitar Art Фестивал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.