ПРОГЛАШЕНИ НАЈБОЉИ ТУРИСТИЧКИ ПРОГРАМИ НА КОНКУРСУ ,,5 ИДЕАЛНИХ ДАНА ЗА ОДМОР У СРБИЈИ“

“Стазама словенске митологије у загрљају Соко бање” назив је туристичког програма који је  на Београдском сајму проглашен за најбољи и најкреативнији програм одмора у Србији који комбинује велнес, активни туризам и митологију. Награде је доделило уредништво Serbian Adventures-a, јединственог портала за промоцију и онлине резервисање излета и путовања по Србији.

Друга награда на конкурсу “5 иделаних дана за одмор у Србији” додељена је за „Активан одмор у европском Амазону – водом, шумом и калдрмом”, за најбољи програм кроз који се представљају мултикултуралност и природна баштина.

Туристичком програму “Породична авантура у природи у Будимлија Ресорт-у” припала је трећа награда за најбољи програм забавног одмора за породице са децом.

Специјално признање додељено је Сунчаној Реци за најобухватнију туристичку понуду одмора за три програма: “Дринска романтична авантура”, “Породичне авантуре у Сунчаној реци” И “Адреналин авантура у Сунчаној реци”

Од преко 50 програма пристиглих на Конкурс „5 идеалних дана за одмор у Србији“, одбрано је 16 програма који су оригинални, занимљиви, пуни садржаја и прилагођени различитим циљним групама.

Осим већ поменутих, награђени су и туристички програми “Одмор у лепотама Овчарско кабларске клисуре и аутентична Србија”, “Меркуровим стазама здравља Врњачке бање”, “Рајски одмор за породице са децом у срцу Шумадије”, “Шумадијске кулинарске чаролије Куће Чоловића”, “Романтична авантура на Руднику у брвнари за двоје”, “Ужичка адвентура”, “Цикло тура Путевима сокола”, “Фрушкогорски моунтаинбоард и друге еџтреме авантуре”, “Авантура на Фрушкој гори и Дунаву – Офф роад возилима и фун боатом”, “Бајкерска пустоловина по златиборском округу”, “Активни одмор у термама Сисевац и ресавски бисери” и туристички програм “Пештер, Увац и Голија за ваш идеалан одмор”.

Циљ конкурса је био да се подстакну туристички радници да креирају занимљиве туристичке програме који би на атрактиван начин представили доживљај на дестинацији, локалне атракције, културу, обичаје, гастрономију и различите активности на дестинацијама у Србији. Тако „упаковани“ програми треба да задовоље интересовања различитих циљних група, поспеше њихову жељу за путовањем и боравком на некој од дестинација у Србији у трајању од 5 ноћи!

Сви ови програми ће обогатити туристичку понуду Србије а захваљујући и организатору конкурса – платформи за онлине резервисање излета и путовања по Србији www.Serbianadventures.com, на овом сајту ће бити и доступни за онлајн резервисање.

Као крајњи резултат повећања броја различитих туристичких програма односно понуде на тржишту Србије, и њиховим пласманом на тржишту биће повећан и број туриста на дестинацијама у Србији а самим тим и приходи од туризма.

Сви они који би желели да свој одмор у Србији проведу на неком од ових дивних програма бесплатно, могу гласати за своје фаворите и учествовати у наградној игри на фејсбук страници Serbianadventures-a do 1. marta до 1. марта.

 

Извор: Serbian Аdventures

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *