РАЗГОВОРИ ,,О РОДИТЕЉСТВУ“ У ГРАДСКОЈ БИБЛИОТЕЦИ

„О родитељству” на Дечјем одељењу

Дечје одељење организује разговоре са родитељима/старатељима, које ће једном месечно, по позиву, водити стручњаци из области педагогије и психологије. Први разговор ће водити координаторка Удружењa родитеља „Матица” Биљана Грбовић, на следеће теме: „Зашто су нека деца несамосталнија”, „На које ’форе’ деца хватају родитеље”, „Најчешће родитељске грешке”, „Шта урадити са децом која одуговлачe”, „Шта урадити са децом која ’отаљавају’”, „Шта урадити када деци не држи пажња”, „Шта урадити са децом која се не потруде да размисле”, „Шта урадити са децом коју ’баш тад заболи глава’”.

Уколико желите да учествујете у разговорима „О родитељству” потребно је учланити дете у Библиотеку. Пријаве нису потребне и подсећамо да је до 28. фебруара чланарина за децу бесплатна. Видимо се на Дечјем одељењу (Дунавска 1) 25. фебруара, у 18 часова.

 

О Биљани Грбовић

Биљана Грбовић је координаторка Удружења родитеља Матица у Новом Саду, ауторка блога licnirazvoj.rs” и ауторка и реализаторка многобројних радионица на тему родитељства и личног развоја. Она је мастер дизајнер медија у образовању и мајка троје велике деце. Са више од 15 година радног искуства стеченог у просвети, одлучила је да своја практична знања подели са родитељима и помогне им у подизању срећне, емоционално и социјално интелигентне и високо функционалне деце. Основна идеја њеног рада јесте потреба да се освесте некритички преузети васпитни модели, да се препозна оно што је било добро у традиционалном васпитању на нашим просторима и да се томе додају нова знања и искуства, чија је врховна вредност служење породици и широј заједници.

 

Извор: Градска библиотека у Новом Саду

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.