UZ SLOGAN – VREME JE ZA PROMENE! ,,SERBIA FASHION WEEK“ POMEREN ZA MAJ

U skladu sa proglašenim vanrednim stanjem u Republici Srbiji i merama koje je u cilju prevencije epidemije koronavirusa donela Vlada Republike Srbije, 14. izdanje „Serbia Fashion Week-a“ odgađa se, pa će umesto u aprilu mesecu, biti održano od 20. do 24. maja.

Slogan „It’s time to make a change!“, kao i celokupna kampanja, pripremljena još u decembru 2019. godine, šalju jasnu poruku da nas planeta Zemlja već dugo opominje da smo je ugrozili i da je poslednji čas da preduzmemo nešto da je spasemo. Poplave, vulkani, otopljavanje glečera, razni virusi koji ranije nisu postojali… Šta još treba da se desi, da bi smo ozbiljno shvatili opomene koje nam priroda šalje? Planeta krvari, a čovek se pravi slep. Neodgovoran je prema sebi, a posebno prema budućim pokolenjima. Krajnje je vreme da se nešto promeni, da se planeta spase. Za početak – promenimo sebe.

„Zahvaljujemo se svim poslovnim partnerima, dizajnerima, umetnicima, učesnicima, sponzorima, prijateljima i posetiocima na strpljenju tokom ove novonastale situacije i sve vas u zdravlju i dobrom raspoloženju očekujemo na svečanom otvaranju 20. maja 2020. godine u Novom Sadu“, poručuju iz „Serbia Fashion Weeka“.

 

Izvor: Serbia Fashion Week

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *