UVERTIRA U SIMFONIFEST NOVI SAD: DOĐITE NA ČAROBNI DEČIJI KARNEVAL 19. MAJA

Spektakularna uvertira u prvi festival klasične muzike za decu „SimfoniFest Novi Sad“ predstavljaće dečiji karneval pod maskama zakazan za 19. maj. Uzbudljivo putovanje otpočeće u 17 sati od Izvršnog veća Vojvodine, gde će stotine maskirane dece, zajedno sa orkestrom krenuti u povorci prema SPENS-u, gde će ih čekati animatori, spremni da ih provedu kroz zabavnu avanturu.

Svako dete je dobrodošlo da se pridruži povorci, samo je potrebno da roditelji prijave dete putem Instagram stranice SimfoniFest Novi Sad. Deca koja budu učestvovala u povorci, ostvaruju 20 % popusta na karte za festival.

Vesela povorka biće prilika da se deca na kratko upoznaju sa uzbudljivim tonovima Sen-Sansovog Karnevala životinja, koji će uživo slušati 1. juna u okviru festivala „SimfoniFest Novi Sad“. Drugi dan festivala, 2. jun rezervisan je za „Wild symphony“ Dana Brauna. Koncerti će početi u 18 sati u velikoj dvorani SPENS-a.

Ne zaboravite takođe, da nas tog vikenda čekaju sjajna Zrenjaninska filharmonija i dirigent Stefan Zekić, kao i odlični Srpski simfonijski orkestar, predvođen maestrom Miranom Vaupotićem.

Pratite Instagram stranicu Udruženja građana SimfoniFest Novi Sad i saznajte sve pojedinosti o festivalu, dok svoje ulaznice možete pronaći na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i onlajn na njihovom sajtu.

Uz muziku i šarene maske ova avantura će biti pravi uvod u čaroliju klasične muzike koja nas očekuje tokom prvog festivala klasične muzike SimfoniFest Novi Sad.

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *