ФЕСТИВАЛ АУТОРСКОГ ФИЛМА ОД ПЕТКА 27. НОВЕМБРА У БИОСКОПСКИМ ДВОРАНАМА

Фестивал ауторског филма најављује продужетак трајања Фестивала
Организатори овогодишњег Фестивала ауторског филма најавили су да ће се 26. издање Фаф-а одржати од 27. новембра до 16. децембра, уместо планираног термина од 27. новембра до 4. децембра.

У складу са развојем епидемиолошке ситуације и нових мера које су ступиле на снагу, да установе културе имају радно време до 18 часова, дирекција Фестивала најављује да ће се Фестивал и под овим условима одржати.

Програм Фестивала за прву недељу наћи ће се од данас на званичном сајту faf.rs, као и на друштвеним мрежама Фестивала, док ће се следеће недеље објавити нове сатнице за пројекције након 4. децембра, а друге недеље Фестивала сатнице за последњу.

„Програм ће се објављивати сукцесивно, како би Фестивал био спреман на могуће промене и безбедносне мере“, изјавила је дирекција Фестивала.

Поред редовног програма у биоскопским дворанама, публика ће имати могућност да неке од наслова са Фестивала погледа и на онлајн филмској платформи mojoff.net.

Главно место одржавања Фестивала је Комбанк Дворана, док ће се филмови приказивати и на осталим локацијама: Дом омладине Београда, стара и нова зграда Југословенске кинотеке, Дворана Културног центра Београда, биоскоп „Фонтана“, Центар за културу „Влада Дивљан“, Арт биоскоп – Коларчева задужбина, и УК „Стари Град“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *