Nalazite se ovde
Početna > Kultura > TREĆI „GREEN AIR“ NA NOVOSADSKOM SAJMU

TREĆI „GREEN AIR“ NA NOVOSADSKOM SAJMU

Nakon nezaboravnog plesa na Dens park festivalu, svi ljubitelji kvalitetnog zvuka pred sam smiraj leta, imaće priliku da još jednom okuse najpopularnije setove stranih i domaćih zvezda današnje di džej scene. Zbog velike posećenosti i želje vernih rejvera, ove godine „Green Air“ održaće se u dva dana, 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu i okupiće ekipu sa kojom je žurka zagarantovana.

U petak, 30. avgusta, na „dance floor“ desiće se magija jer će ljubitelji tehno zvuka prvi put u Novom Sadu slušati fenomenalnog Regala i to u kombinaciji sa dobro poznatim Reinerom Zoneveldom, za koga se slobodno može reći da se odomaćio u srpskoj Atini.

Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal, zbog svog nesvakidašnjeg talenta, brzo se popeo na sam vrh, te pobrao odlične kritike od strane evropske tehno scene. Njegov stil je eklektičan, a oslanja se na varijacije elektronske muzike sa primesama tranc i acid melodija. U srži svog neprestano evoluirajućeg zvuka, kroji savršen miks jakih ritmova i melodija koje su u stanju da začaraju dušu.

Sa Reinerom Zoneveldom, koji je kralj lajv nastupa, te ima moć da publiku povede u nove dimenzije, napraviće žurku za pamćenje. Njima će se pridružiti i naš Ilija Đoković, zvezda srpske tehno scene, kog karakteriše moderni tehno sa primesama progresiva i trensa.

U subotu, 31. avgusta, publiku očekuje  još iznenađenja. Iz Ukrajine pravo u Novi Sad stiže Nastia, koja već 15 godina oduševljava publiku širom sveta. Njena specifična muzika odvela ju je ne samo do Evrope, već i do Japana, severne Afrike, Južne Amerike, Mauricijusa a nakon pet godina vraća se u naš grad, kada je nastupala na „Green Love“ festivalu. Kaže da je njen cilj da okupi što više ljudi na plesnom podijumu, zapleše sa njima, te ujedini ih u onom najlepšem – vrhunskoj muzici.

Te subote, pored ove posebne dame, za di džej pultom naći će se i energični Andrej Meler, koji publiku oduševljava svojim zadivljujućim performansima, kao i Ranha Tek, poznat po svom specifičnom tehno kao i haus zvuku.

U godini kada se proslavlja jubilej, ekipa „Green Air“, pokreće kampanju koja ima za cilj da se postave novi festivalski standardi, da se sačuva duh “zdravog” rejva, te da žurka bude cenjena zbog izvođača koji nastupaju i kvalitetnog zvuka koji odzvanja već deset godina.

Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljen ulazak na festival! Zapamtite, samoodgovornost, pravilan stav i želja za dobrim provodom, uvodi vas na jedan od najpopularnijih festivala u regionu.

Karte je moguće pronaći na GIGSTIKS prodajnim mestima. Dvodnevna ulaznica iznosi 1790, dok pojedinačne karte koštaju 1290 dinara. Budite još jednom deo “zelene” čarolije!

Ulaznice je moguće kupiti i na: http://bit.ly/GreenAir2019

 

 

 

 

 

 

Izvor i foto.: GREEN LOVE

Ostavite odgovor

Top