ТРЕЋИ „GREEN AIR“ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ

Након незаборавног плеса на Денс парк фестивалу, сви љубитељи квалитетног звука пред сам смирај лета, имаће прилику да још једном окусе најпопуларније сетове страних и домаћих звезда данашње ди џеј сцене. Због велике посећености и жеље верних рејвера, ове године „Green Air“ одржаће се у два дана, 30. и 31. августа на Новосадском сајму и окупиће екипу са којом је журка загарантована.

У петак, 30. августа, на „dance floor“ десиће се магија јер ће љубитељи техно звука први пут у Новом Саду слушати феноменалног Регала и то у комбинацији са добро познатим Реинером Зоневелдом, за кога се слободно може рећи да се одомаћио у српској Атини.

Габријел Касина, познатији као Регал, због свог несвакидашњег талента, брзо се попео на сам врх, те побрао одличне критике од стране европске техно сцене. Његов стил је еклектичан, а ослања се на варијације електронске музике са примесама транц и ацид мелодија. У сржи свог непрестано еволуирајућег звука, кроји савршен микс јаких ритмова и мелодија које су у стању да зачарају душу.

Са Реинером Зоневелдом, који је краљ лајв наступа, те има моћ да публику поведе у нове димензије, направиће журку за памћење. Њима ће се придружити и наш Илија Ђоковић, звезда српске техно сцене, ког карактерише модерни техно са примесама прогресива и тренса.

У суботу, 31. августа, публику очекује  још изненађења. Из Украјине право у Нови Сад стиже Настиа, која већ 15 година одушевљава публику широм света. Њена специфична музика одвела ју је не само до Европе, већ и до Јапана, северне Африке, Јужне Америке, Маурицијуса а након пет година враћа се у наш град, када је наступала на „Green Love“ фестивалу. Каже да је њен циљ да окупи што више људи на плесном подијуму, заплеше са њима, те уједини их у оном најлепшем – врхунској музици.

Те суботе, поред ове посебне даме, за ди џеј пултом наћи ће се и енергични Андреj Мелер, који публику одушевљава својим задивљујућим перформансима, као и Ранха Тек, познат по свом специфичном техно као и хаус звуку.

У години када се прославља јубилеј, екипа „Green Air“, покреће кампању која има за циљ да се поставе нови фестивалски стандарди, да се сачува дух “здравог” рејва, те да журка буде цењена због извођача који наступају и квалитетног звука који одзвања већ десет година.

Особама млађим од 18 година није дозвољен улазак на фестивал! Запамтите, самоодговорност, правилан став и жеља за добрим проводом, уводи вас на један од најпопуларнијих фестивала у региону.

Карте је могуће пронаћи на ГИГСТИКС продајним местима. Дводневна улазница износи 1790, док појединачне карте коштају 1290 динара. Будите још једном део “зелене” чаролије!

Улазнице је могуће купити и на: http://bit.ly/GreenAir2019

 

 

 

 

 

 

Извор и фото.: GREEN LOVE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *