ЛЕТЊИ МАСКЕНБАЛ ГРАДСКЕ БИБЛИОТЕКЕ

Осамнаести летњи маскенбал за децу Градске библиотеке у Новом Саду, у организацији Дечјег одељења, традиционална је манифестација, започета 2002. године, а организује се последњег петка у августу. Назив овогодишњег програма је СРЕЋНО НАМ ПУНОЛЕТСТВО МАСКЕНБАЛА!

Велика рођенданска журка одржаће се 30. августа, од 18 до 20 часова, испред Библиотеке (угао Дунавске и Гимназијске улице).

Позвана су сва деца из града и околине, а посебно она који су уз  маскенбал одрастала, да дођу маскирана у омиљене ликове из књига и сликовница. Учешће је за сву децу слободно, а претходно пријављивање није потребно.

Овогодишњи маскенбал је хуманитарног карактера. Позивају се сви да, уколико желе, својеврсни „рођендански поклон” за прославу осамнаестог маскенбала буде нека од сликовница или књига коју бисте желели да поклоните, а сви прикупљени наслови биће поклоњени библиотеци Дечјег села у Сремској Каменици или некој мањој библиотеци.

Програм чине наступи бројних аниматора који су се дружили и протеклих година: Жељко Весељко и Танџа Наранџа, Славица и њен тим аниматора, Оља Зоља, Хаос аниматори, Бане Росић и његова летећа гитара”, Студио Дореми”, који изводи химну Дечјег одељења, и многи други.

 

 

 

 

Извор и фото.: ГРАДСКА БИБЛИОТЕКА НОВОГ САДА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *