ЗИМСКА ФАНТАЗИЈА У НОВОМ САДУ

Туристичка организација Града Новог Сада, након успешне летње кампање која је достигла милион прегледа на друштвеним мрежама, наставља истим темпом и спремно дочекује чаробан зимски период.

Туристичка организација Града Новог Сада започела је кампању током које ћете моћи да пратите шта нас то све очекује у Новом Сад током ове зиме. Ове године зимска кампања водиће се паралелно на друштвеним мрежама фејзбук, инстаграм, на сајту, као и путем радио и тв станица.
Посебно нам је важно да скренемо пажњу које све манифестације, догађаји концерти очекују посетиоце града у зимском периоду у Новом Саду.
Током кампање биће организована и наградна игра за посетиоце на ТОНС профилима на друштвеним мрежама.

Зима нам полако стиже, а са њом и бројне зимске радости, празници, даривања, весеља и дружења. Бројна и разнолика дешавања претвориће Нови Сад у једну прелепу Зимску фантазију и употпунити ваш боравак током празничних дана.

Током децембра и јануара месеца, а посебно између два Божића, између јулијанске и грегоријанске Нове године, новосадски тргови и улице претворени су у концертне подијуме, места универзалних порука, љубави, среће, даривања, места отвореног срца за све људе. Омиљени зимски фестивал који својим разноврсним програмима употпуњује слављеничку атмосферу – „Новосадски Њинтер Фест“ – до краја децембра претвара Трг слободе у праву зимску бајку, нудећи вам вожњу фијакером, празничну музику, легендарне војвођанске специјалитете и мноштво занимљивих производа које можете да дарујете својим најдражима.

Да би ваша Зимска фантазија била потпуна ту је и магична „Ледена шума“! Током децембра и јануара стазе Дунавског парка претварају се у клизалишта, док сијалицама окићено дрвеће претвара цео парк у праву зимску бајку која мами радост и осмехе. Топао чај, кувано вино и мириси традиционалних зимских специјалитета употпуниће ваш доживљај новосадске Зимске фантазије.

Зато вас још једном позивамо да дођете у Нови Сад, да осетите топлину овог чаробног града, доживите своју Зимску фантазију и створите успомене којих ћете се увек радо сећати.

Пратите најаве дешавања на нашим друштвеним мрежама и сајту:
Сајт: http://novisad.travel/zimska-fantazija-novi-sad/
Фејзбук:https://www.facebook.com/novisadcity/photos/a.10152573475920694/10161246199860694/?type=3&theater
Инстаграм: https://www.instagram.com/p/BqZlwX5FZfM/

 

Извор: Туристичка организација Града Новог Сада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.