ВЕЛИКА ЗАВРШНИЦА GREEN LOVE СЕЗОНЕ 3. ДЕЦЕМБРА НА СПЕНСУ- КАРТЕ У ПРЕТПРОДАЈИ

3. децембра на СПЕНСу очекује нас узбудљива журка и затварање најуспешније Green Love сезоне до сада и то уз ДЈ-еве које је публика тражила! 2016. годину испратићемо уз велику журку коју ће предводити нека од највећих светских ДЈ имена – DOSEM, NAKADIA, Andrew Meller и Кристина Лалић.

green-love-2016-okt-metodi-hristov_4

DОSЕМ, чувени party макер који стиже из Шпаније влада technо сценом већ скоро десет година. Као један од најутицајнијих шпанских ДЈева данашњице, Dosem сарађује са бројним етикетама као што су  Carl Cox-ova INTEC и Coyu-ova SUARA, kao и Halocyan и Break New Soil’.’.  Његов успех мери се и бројним ауторским издањима и тракама које тресу плесне подијуме целог света. Неки од њих су његов трећи ауторски албум “City Cuts” , “Planes & Trains” ремикс који је доспео на прво место престижне Beatport Techno, ремикс Умекове и Mike Vale-ove траке “All I Want”  који је био популаран широм света и други… Велика листа клубова и фестивала на којима је наступао чини га једним од највећих продуцената у овом тренутку. Само неки од клубова и фестивала на којима је наступао су Berghain (Берлин), Womb (Тоyко),  Gashouder (Амстердам), Nitsa Apolo (Барцелона), Rex Club (Парис), Space Ibiza (New York), Ministry of Sound (Лондон) као и фестивали Sónar, Ultra Music Festival, Loveland, Awakenings, BPM Festival и Monegros. Богату путовањима и наступима, 2016. годину Dosem између осталих испраћа у Новом Саду, 3. децембра на Green Love фестивалу.

Њему ће сепридружити једна од најуспешнијих светских женских ДЈ-ева  – NAKADIA! Одрастајући на Тајланду, не водећи се музиком других продуцената нити имајући прилику да слуша уживо ДЈ-еве, јер клупске сцене није било, Nakadia је изградила сопствени стил који је и данас издваја у свету електронске музике. Започевши каријеру на малом острву Кох Самуи 2003. где је пуштала музику европским туристима, нико није наслућивао да је чека велика каријера. Накадиа сада иза себе има озбиљну листу престижних места којима плени својим ундергроунд звуком. Њена мешавина Deep House-a, Tech House-a и Techno-a чула се од берлинског “Watergate-a”  преко лондонског “The Egg-a”, шангајског “Lola” до “Glow-a” у Бангкоку, док ће Новосађани такође имати част да уживају у музици ове тајландске лепотице 3. децембра.

101-1

За ДЈ пултом наћи ће се и Andrew Meller a.k.a.. Андрија Антић, наш ДЈ и продуцент који плени денсфлоровима широм земље и региона. Познат по својим ауторским тракама, Andrew се прославио и направивши праву револуцију на музичкој сцени. Након 20 година од појављивања Underworld -овог хита „Борн Слиппy“ у култном филму Trainspotting, Andrew је направио реинкарнацију ове култне траке која је већ завладала плесним подијумима у клубовима, али и на фестивалима. Његов ремикс пустила је чак и мрачна techno краљица Nicole Moudaber, а ако је судећи према реакцијама које Меллер добија, хит ће без сумње одзвањати на журкама широм света.

Децембарски Green Love угостиће и миљеницу београдске clubbing сцене, Кристину Лалић. Њени сетови пуни енергије и јединствене комбинације детроитске школе, минимала и  groovy techno -а неће оставити публику равнодушним.

ОБЕЗБЕДИТЕ СВОЈЕ УЛАЗНИЦЕ НА ВРЕМЕ

Први контигент улазница је распродат! Искористите други промо период и обезбедите своје улазнице по цени од само 990 динара!

Карте можете набавити на продајним местима Gigs Tixa i na bit.ly/GreenLove-3Decembar

Извор: Green Love Festival

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.