ВЕЧЕ ЗА ДАМЕ У СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДИ

Очаравајућа узбудљива љубавна авантура француског писца и редитеља Хуга Гелина, неће вас оставити равнодушним на „Ladies night“ догађају у биоскопу Синеплекс Променада.

Уз пиће добродошлице пре пројекције филма, све даме, у четвртак 19. септембра са почетком у 20 часова, уживаће у поклонима наших партнера, а пре свега у вешто замишљеној мешавини филмова у којима се преплићу љубав и различите теорије у очаравајућем остварењу ,,Она ми је све“, француског писца и редитеља Хуга Гелина. Карте су у продаји.

За поклоне изненађења побринули су се наши партнери који ће обрадовати наше драге гошће вредним поклонима. Козметика АФРОДИТА обрадоваће пет дама у биоскопу поклон пакетом козметике за негу тела, ФАРМАСИ КОЗМЕТИКС је припремио два пакета козметике а модна кућа КАТРИН по два вредносна ваучера за куповину у њиховим радњама. Фитнес центар „WORLD CLASS“ дарује три посетиоца са гратис месечном чланарином за вежбaње док УНИТЕХ поклања два пакета препарата за негу косе престижне марке Алтер Его. Улагање у себе је јединствена инвестиција са којом не можете погрешити, зато ће наши партнери обрадовати најсрећније даме сјајним поклонима! Драге даме, препустите се романтици и уживајте у сјајним поклонима у биоскопу Синеплекс Променада!

Када је Рафаел први пут срео Оливију у средњој школи, то је била љубав на први поглед. Након 10 година срећног брака и успешне каријере као писца бестселера, Рафаел има све – или бар тако мисли. После жучне свађе између пара, Рафаел се буди у паралелном животу као наставник у средњој школи, неожењен, играјући пинг понг и проводећи превише времена са својим најбољим пријатељем из детињства. Схвативши да је Оливија била његово све, он мора да иде даље како би повратио љубав свог живота – која у овом новом свету нема апсолутно никакву представу ко је он.

Трејлер филма ,,Она ми је све” – https://youtu.be/opKoRT44mWs

Очаравајућа узбудљива љубавна авантура француског писца и редитеља Хуга Гелина, неће вас оставити равнодушним на „Ladies night“ догађају у биоскопу Синеплекс Променада! Видимо се!

 

 

 

 

 

 

Извор: СИНЕПЛЕКС ПАНОНИЈА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *