„ВЕЧЕ БЕОГРАДСКИХ ПРИЧА“ НАЈВЕЋИ КАБАРЕ У БЕОГРАДУ 18. ЈАНУАРА У КОМБАНК ДВОРАНИ

Несвакидашњи спектакл под називом „Вече београдских прича“ биће одржан 18. јануара у 20х у Комбанк Дворани. Домаћин ће бити познати новинар и књижевник Зоран Николић, аутор бројних књига о историји града, али и шармер који је у много наврата публици приближавао најлепше приче из прошлости Београда на боемски и духовит начин. Наступ ће пратити и бројне фотографије некадашњег градског амбијента, као и фантастични снимци из Програмског архива РТС.

Посебну динамику овој вечери подариће гости, познати као заљубљеници у Београд.

Пред публику ће изаћи ансамбл „Легенде“ који наставља своју култну каријеру са новим певачем, као и Љуба Нинковић, музичар чији акорди су обележили многе београдске љубави.

Његов брат, сјајни глумац Слободан Бода Нинковић измамиће осмехе на њему својствен начин, а популарна новинарка и уредник РТС Рада Ђурић предочиће публици како наизглед озбиљан новинарски посао може да има другу, топлу, људску и духовиту страну.

Архитекта, писац и фотограф Будимир Буда Новаковић духовито ће дочарати обрисе још неких важних градских враголија.

Подсећамо, Николић је каријеру започео сада већ култном књигом „Београд испод Београда“, коју је коауторски написао са Видојем Голубовићем, а уследили су „Масонски симболи у Београду“ као и роман „Град тајни“. Своју посвећеност мистеријама нашег града уобличио је и кроз двотомну књигу „Тајна Новог Београда“ коју потписује са новинарком Мирком Радоњићем, а круна досадашње каријере му је књига у три тома „БГ приче“ која обухвата петогодишњи рад на прикупљању најлепших приповести о нашем граду. Све његове књиге имају вишеструко поновљена издања и најтоплији пријем код публике.

Домаћин ове вечери је направио изузетан спој истраживачког рада са приповедачким представљањем резултата онога што је пронашао. Тако је Николић и аутор бројних телевизијских емисија, као и туристичке туре која траје већ пуних осам година, а води суграђане кроз тајне Београдске тврђаве и њених поџемних објеката.

Све његове приче одишу искреним, боемским призвуком, толико важним у очувању духа овог града. Зато су Зоран Николић и пријатељи одлучили да публику позову међу линије које су увек спајале београдска срца. Уз тврдњу да је београдско „шмекерско“ лице његово највеће благо, „лична карта“, разлог зашто они који покушају да напусте увек у њега желе да се врате… Зато вас Зоран Николић и пријатељи позивају на поглед ка прошлости као на потребу да доброг пријатеља погледате у очи.

Београд је свакоме добар пријатељ. Овог пута он то жели да вам каже и докаже.

ПРОДАЈА КАРАТАНА БЛАГАЈНИ КОМБАНК ДВОРАНЕ И СВИМ ПРОДАЈНИМ МЕСТИМА ТИКЕТСА!

 

 

 

 

Извор и фото.: КОМБАНК ДВОРАНА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *