СПЕЦИЈАЛНА ПРОЈЕКЦИЈА СИНХРОНИЗОВАНЕ АНИМАЦИЈЕ „ПРЕРУШЕНИ ШПИЈУНИ“ У СУБОТУ 28. ДЕЦЕМБРА

У биоскопима широм Србије од данас ће се на репертоару наћи синхронизовани анимирани филм Прерушени шпијуни (Spies in disguise). У суботу, 28. децембра у биоскопима Cineplexx 4D Delta City (14h) и Комбанк Дворана (17h) одржаће се специјална пројекција филма када ће се пред публиком поклонити учесници синхронизације, глумци Марко Марковић, Драгана Мићаловић, Василије Првуловић, млади певач Љуба Станковић, Сара Јо, редитељ Петар Стругар и други.

Студио 20th Century Fox  снимио је авантуру која има све елементе остварења намењеног за уживање целе породице – егзотичне локације, футуристичке геџете, врхунску анимацију. Као таква била је прави изазов глумцима да прилагоде своје гласове интересантним ликовима из филма – агенту Лансу Стерлингу (Марко Марковић), научнику Волтеру (Љуба Станковић/Василије Првуловић), Волтеровој мајци Венди (Драгана Мићаловић) и другима.

Глумац Марко Марковић познат по улогама у дечијим представама позајмио је глас главном лику филма – Лансу, кога, у америчкој верзији, игра холивудски глумац Вил Смит.

„Вил Смит је одлично оживео агента, он је већ имао искуства играјући улоге таквих ликова, има много комедија иза себе, али верујем да смо ми (екипа: редитељ Петар Стругар, сниматељ Миле Новковић и ја), тај његов мангупски стил и шмек успешно ’’посрбили’’ и да ће клинци, а и они млади у срцу уживати у ’’нашој верзији’’.“

Чувени шпијун Ланс увек је посматрао голубове као „пацове с крилима“ и веома се изненадио када је схватио да се нашао баш у телу голуба. Његов сарадник, млади научник Волтер труди се свим силама да га врати у људски облик, још увек не знајући која је права формула. Волтер и Ланс су у ситуацији када морају да се ослоне један на другог, на потпуно нов начин. Уколико овај чудан тандем не научи да функционише као тим, цео свет ће бити у опасности.

 

 

 

 

 

Извор и фото.: MegaComFilm

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *