UOČI KONCERTA KRISTE BEL FILMSKO – ZABAVNI PROGRAM POSVEĆEN DEJVIDU LINČU U KOMBANK DVORANI

U susret koncertu fenomenalne muzičarke i dugogodišnje saradnice Dejvida Linča – Kriste Bel /utorak, 2. april, Jazz kantina Lisabon/, Kombank Dvorana i Paralel festival organizuju filmsko-zabavni program posvećen kultnom reditelju.

LYNCH Party, zabava posvećena muzici iz filmova Dejvida Linča, ali i muzici koju slavni reditelj voli, poput Dejvida Bouvija, Džuli Kruz, Roja Orbisona, Bobija Vintona…, muzika će se puštati s gramofonskih ploča, a ulaz je SLOBODAN – petak, 29. mart, od 21h, Jazz kantina Lisabon

 

Mini retrospektiva filmova Dejvida Linča u Kombank dvorani, ponedeljak, 1. april:

16.30h, Glava za brisanje  

18.30h, Twin Peaks – Vatro hodaj sa mnom (film će pre projekcije ekskluzivno najaviti gošća Beograda Krista Bel)

21h, Izgubljeni auto-put 

*cena karte po projekciji 200 dinara

Nakon ovog uvodnog programa, u utorak, 2. aprila u zanimljivom enterijeru Jazz kantine Lisabon, od 21 sat, publika će imati priliku da uživa u koncertno-performerskom spektaklu Kriste Bel s bendom (dve gitare i bubanj). 

Ovaj nastup će obuhvatiti pesme s prethodnih albuma, rađenih s Dejvidom Linčom i Džonom Perišem, a i pesme s novog FEELS LIKE LOVE albuma, koji izlazi početkom aprila.

Kao što je njena publika već navikla, Belova će se nakon koncertnog nastupa družiti s fanovima, fotografisati i potpisivati ploče i diskove.

Karte su u pretprodaji, na blagajni Kombank dvorane i na svim Tickets-Eventim mestima, po ceni od 2.000 dinara, dok će na ulazu u Jazz kantinu Lisabon koštati 2.200 dinara.

 

Izvor: Kombank dvorana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *