TARAMOUNT FILM – NAJAVE ZA MAJ 2021.

VELIKI POVRATNICI (THE COMEBACK TRAIL)

U bioskopima od 6. maja 2021.

Režija: George Gallo

Uloge: Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones i Zach Braff

Žanr: akcija, komedija

Scenario: George Gallo, Josh Posner

Producent Maks Barber duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživi fijasko. Sa svojim životom na kocki, Maks producira novi film, ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od vratolomija a potom uzeo novac od osiguranja. Ali kada Maks izabere Djuka Montanu, on ne očekuje da će stari pijanac procvetati jer se našao opet ispred kamere. Ne mogavši da ubije Djuka u običnoj filmskoj vratolomiji, Maks ga stavlja u sve opasnije situacije. I dok Djuk preživljava vratolomiju za vratolomijom, Maks uspeva da snimi najbolji film u svojoj karijeri.

TREJLER:

DO KRAJA (WAY DOWN)

U bioskopima od 13. maja 2021.

Režija: Jaume Balagueró

Uloge: Freddie Highmore, Astrid Berges-Frisbey, Sam Riley, Liam Cunningham, Jose Coronado, Luis Tosar, Emilio Gutierrez Caba, Axel Stein, Daniel Holguin i Famke Janssen

Žanr: akcioni triler

Scenario: Rafa Martínez, Andrés Koppel, Borja Glez, Santaolalla, Michel Gaztambide, Rowan Athale

Banka Španije je kao nijedna druga.

Apsolutno neprobojna banka. Banka koju niko nikada nije mogao opljačkati. Nema nacrta. Nema mapa. Nema podataka o inženjerskom sistemu trezora. To je apsolutna misterija. Uz to, šef obezbeđenja svirepo čuva banku kao da mu život zavisi od toga. Ovaj uzbudljivi izazov razbuktava znatiželjuToma, genija odlučnog da nauči tajne trezora i uđe u dubine banke.

Cilj je davno izgubljeno blago koje će se u banci držati samo deset dana. Tim predvođen harizmatičnim umetnikom Valterom, tim koji ima samo deset dana da pripremi pljačku i izvede bežanje koje se izvodi jednom u životu. Deset dana za planiranje, ali samo devedeset minuta za sprovođenje tog plana: devedeset minuta finala Svetskog prvenstva koje će privući stotine hiljada navijača pred vrata banke Španije.

Odbrojavanje počinje.

TREJLER:


ŽENA KOJA OBEĆAVA (PROMISING YOUNG WOMAN)

U bioskopima od 13. maja 2021.

Režija: Emerald Fennell

Uloge: Carey Mulligan, Laverne Cox, Bo Burnham, Alison Brie, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Max Greenfield, Christopher Mintz-Plasse, Chris Lowell, Sam Richardson, Molly Shannon i Clancy Brown

Scenario: Emerald Fennell

Studio: Universal Pictures

Trajanje: 113 minuta

Od rediteljke vizionarke, Emerald Fenel, stiže nam nova, zanimljiva slika osvete. Svi su govorili da je Kesi mlada žena koja obećava… dok nije došlo do misterioznog događaja koji je naglo preokrenuo njenu budućnost. Ali ništa u njenom životu nije onakvo kakvim se čini: ona je opako pametna, lukava i noću vodi tajni, dvostruki život. Neočekivani susret pružiće Kesinovu šansu da ispravi prošlost u ovoj napetoj i divlje uzbudljivo jpriči.

TREJLER:

ŽIV ČOVEK

Premijerno na Festu 8. maja u 19h u Kombank Dvorani

U bioskopima od 20. maja 2021.

Režija: Oleg Novković

Uloge: Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi

Scenario: Milena Marković

Žanr: drama, komedija

Producenti: Uroš Lazić i Ljiljana Đuričko

 

Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi”  Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usled jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje ćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu.

Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo želeli da živimo. O posledicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi. Priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.

TREJLER:

 

TIHO MESTO 2 (A QUIET PLACE 2)

U bioskopima od 27. maja 2021.

Režija: John Krasinski

Uloge: Emily Blunt, Cillian Murphy, Noah Jupe, DjimonHounsou

Žanr: Horor

Studio: Paramount Pictures

Nakon smrtonosnih događaja koji su se odigrali, porodica Abot prinuđena je da se suoči sa strahotama spoljašnjeg sveta, dok njeni članovi nastavljaju borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upuste u nepoznato, brzo shvataju da stvorenja koja ih love ukoliko ispuste zvuk nisu jedina pretnja koja vreba.

TREJLER:

 

KRUDS – NOVO DOBA (THE CROODS A NEW AGE)

U bioskopima od 27. maja 2021.

SINHRONIZOVANO

 

Režija: Joel Crawford  Režija sinronizacije: Dragan Vujić Vujke

Glasovi SINHRONIZACIJA: Srđan Timarov, Paulina Manov, Đurđina Radić, Sergej Bulatović, Anja Mit, Lina Bradić, Nada Blam, Dragan Vujić, Marko Janketić, Stevan Piale, Vesna Paštrović

Glasovi: Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman,

Clark Duke, Leslie Mann, Peter Dinklage

Žanr: animirana komedija

Studio: Universal

Sadržaj: Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

U maju 2021, DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu KRUDS – NOVO DOBA. Opet su tu zvezde, Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Ketrin Kinir, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

TREJLER:

Izvor: Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *