TARAMOUNT FILM – NAJAVE ZA APRIL I MAJ

DAMBO (DUMBO)
U bioskopima od 4. aprila 2019.
2D i 3D, sinhronizovano i titlovano

Režija: Tim Barton / Reditelj sinhronizacije: Jana Maričić
Uloge:
Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin, Finley Hobbins, Nico Parker/ Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David
Scenario:
Ehren Kruger
Žanr:
Porodična avantura
Studio:
Disney

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura „DAMBO„, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito/ Milenko Pavlov) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel/ Nebojša Milovanović) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA (PET SEMATARY)
U bioskopima od 11. aprila 2019.

Režija: Kevin Kölsch i Dennis Widmyer
Uloge:
Jason Clarke, Amy Seimetz i John Lithgow
Scenario:
Jeff Buhler
Zasnovano na romanu Stivena Kinga
Žanr:
Horor
Studio:
Paramount Pictures

Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, film „GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA“ prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male dece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.


PARK ČUDESA (WONDER PARK)
U bioskopima od 18. aprila 2019.
2D i 3D, sinhronizovano

Režija sinhronizacije: Dušica Novaković
Glasovi: 
Darija Vračević, Stefan Bundalo, Anja Mit, Pavle Jerinić, Srđan Timarov, Marko Živić, Đorđe Stojković, Paulina Manov, Slobodan Stanković, Dimitrije Nikolić, Dragan Vujić, Milan Antonić, Dušica Novaković…
Scenario:
Josh Appelbaum, André Nemec
Žanr:
Animirana avantura
Studio:
Paramount Pictures
PARK ČUDESA” je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj devojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima.
Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mesto gde posetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gde žive zanimljivi i šareni likovi i gde su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “PARKU ČUDESA”.

OSVETNICI – KRAJ IGRE (AVENGERS: ENDGAME)
Premijerno 24. aprila 2019. u odabranim bioskopima
Na redovnim repertoarima od 25. aprila

Režija: Anthony Russo, Joe Russo
Scenario:
Christopher Markus, Stephen McFeely
Žanr:
Akciona avantura, fantazija
Studio:
Marvel

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel.
Kevin Fejgi producira film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” a Antoni i Džo Ruso su reditelji.
Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.
Film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” u naše bioskope stiže 25. aprila.


KRAJNJE POREMEĆEN, ŠOKANTNO OKRUTAN I ZAO (EXTREMELY WICKED, SHOCKING EVIL AND VILE)
U bioskopima od 3. maja 2019.

Režija: Joe Berlinger
Uloge:
Zac Efron, Lily Collins, John Malkovich, Kaya Scodelario, Jim Parsons, Angela Sarafyan, Jeffrey Donovan
Žanr:
triler, biografski
Zasnovan na instinitim događajima

U duhu filma Uhvati me ako možeš, zasnovan na instinitim događajima, Zek Efron igra Teda Bandija, najozgloglašenijeg serijskog ubicu na svetu. Film je ispričan iz ugla Tedijeve dugogodišnje devojke Liz (Lili Kolins), koja je godinama poricala optužbe protiv Bandija, ali ga je na kraju predala policiji.
Kada se našao u pritvoru, Bandi izvodi veoma smeo beg, posle koga biva uhvaćen i sudi mu se za ubistvo. Sam svoj advokat, Bandi skoro da će izbeći smrtnu kaznu, ali na kraju je ipak osuđen na istu. Tek pred samu smrt, Liz i ostatak sveta spoznaju stvaran obim njegovih mnogobrojnih krvoločnih zlodela.

HRABRI MALIŠAN 2 (MINUSCULE 2)
U bioskopima od 9. maja 2019.

Režija: Tomas Szabo, Hélène Giraud
Scenario:
Hélène Giraud, Tomas Szabo
Žanr:
dečiji, animirani

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.
Kada tamo stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.

PREVARANTI (THE HUSTLE)
U bioskopima od 16. maja 2019.

Režija: Chris Addison
Uloge: Anne Hathaway, Rebel Wilson
Žanr: komedija
Scenario: Stanley Shapiro, Paul Henning, Dale Launer, Jac Schaeffer
Studio: Universal

Rimejk komedije iz 1988. “Pokvareni prevaranti”, u kojoj dve prefigane prevarantkinje nadmeću ne bi li se rešilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi “sa tržišta”.

ALADIN (ALADDIN)
U bioskopima od 23. maja 2019. godine
2D i 3D, sinhronizovano i titlovano


Režija:
Guy Ritchie
Uloge: Mena Massoud, Will Smith, Naomi Scott, Billy Magnessen
Scenario: John August i Guy Ritchie
Žanr: Porodična avantura
Studio: Disney

ALADIN“ je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću Aladinu, koji većinu života provodi na ulici, hrabroj i odlučnoj princezi Jasmin i Duhu iz lampe koji bi mogao da odredi njihovu sudbinu. U režiji proslavljenog Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe, uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije. U filmu „ALADIN“ igraju Vil Smit, koji tumači ulogu duhovitog i zabavnog duha iz lampe, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je u ulozi Sultana, Nasim Pedrad u ulozi Dalije, najbolje prijateljice princeze Jasmine, Bili Magnusen u ulozi zgodnog i arogantnog prosca, princa Andersa i Numan Askar kao Hakim, Džafarova desna ruka.

ROCKETMAN (ROCKETMAN)
U bioskopima od 30. maja 2019.

Režija: Dexter Fletcher
Uloge:  Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Gemma Jones, Bryce Dallas Howard
Scenario:  Lee Hall
Žanr: Biografija, drama, fantazija
Studio: Paramount Pictures

ROCKETMAN je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta do međunarodnog superstara Eltona Džona.

Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je  kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu ROCKETMAN takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.

 

Izvor: Taramount film

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.