ЛЕТО НА ТРГУ ГАЛЕРИЈА 2021. – ПРЕДАВАЊЕ „НОВОСАДСКА ТУРА- ВРЕМЕПЛОВ У ШЕЗДЕСЕТЕ“ И ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА „РИСТО СТИЈОВИЋ“

ЛЕТО НА ТРГУ ГАЛЕРИЈА 2021. - ПРЕДАВАЊЕ "НОВОСАДСКА ТУРА- ВРЕМЕПЛОВ У ШЕЗДЕСЕТЕ" И ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМА "РИСТО…