POKLON ZA SVAKOG POSETIOCA UZ POVRATAK ISTERIVAČA DUHOVA

Čuvena franšiza sa originalnom postavom, uz pomoć novih Isterivača duhova, stiže na Arena Fan veče u četvrtak, 11. aprila od 19 časova. Za svakog posetioca pripremljen je poklon, kao i iznenađenje za najsrećnije, a sve fanove porodice Spengler očekuje avantura pod nazivom „Isterivači duhova: Ledena pretnja“ na velikom platnu bioskopa Arena Cineplex. Ulaznice u prodaji!

Svakog posetioca Arena Fan večeri očekuje tematski slatkiš, a najsrećnije ekskluzivni pokloni iz filmaUlaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex, a rezervacija je moguća onlajn putem aplikacije Arena Cineplex ili sajta www.arenacineplex.com.

U filmu „Isterivači duhova: Ledena pretnja“, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali, prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

Originalna postava iz prva dva filma se vraća – Bil Marej, Den Akrojd i Erni Hadson. Na veliko oduševljenje mlađe publike, u glavnim ulogama su Fin Vulfhard, Mekena Grejs i Pol Rud.

Trejler filma:

Pripremite se za stare Istraživače duhova, koji moraju da udruže snage sa svojim novim regrutima kako bi spasili Njujork od moćnog neprijatelja.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *