ОВЕ ЈЕСЕНИ НА ФИЛМСКОМ ПЛАТНУ ОТВАРА СЕ ДАНТЕОВ ПАКАО!

ОВЕ ЈЕСЕНИ НА ФИЛМСКОМ ПЛАТНУ
ОТВАРА СЕ ДАНТЕОВ ПАКАО!

Након филмских хитова „Да Винчијев код“ и „Анђели и демони“
Рон Хауард и Том Хенкс припремиће нас за ИНФЕРНО
Када је 2006. године с биоскопском дистрибуцијом кренуо „Да Винчијев код“ снимљен по истоименој књизи аутора Дена Брауна, мало ко је могао да прогнозира да ће филм у потпуности издоминирати на листи гледаности у свету и зарадити преко 750 милиона долара. Изразито контроверзна тема против које се побунила и сама Црква заинтригрирала је гледаоце па је мало ко одлучио да пропустити овај јединствени биоскопски доживљај који је на крају постао други најгледанији филм у свету те године, одмах после „Пирата с Кариба“. Три године после стигли су нам „Анђели и демони“, директан наставак „Да Винчија“ који је са једнаким успехом освајао биоскопске благајне и постао један од десет најгледанијих филмова те године у свету, одмах уз гиганте попут „Аватара“, „Хари Потера“, „Трансформерса: Освете поражених“ и „Сумрак саге: Млади месец“.
Ове јесени двоструки оскаровац Рон Хауард („Блистави ум“) и двоструки оскаровац Том Хенкс по трећи пута удружују снаге и доносе нам ИНФЕРНО – трећу филмску причу аутора Дена Брауна који је чак 11 недеља провео на првом месту бестселера Њујорк Тајмса, а према неким проценама до данас је продато више од 6 милиона примерака књиге у свету.
Роберт Лангдон се пробуди у болничком кревету у Фиренци без сећања у вези онога што се догодило у последњих неколико дана и одједном се нађе на мети убице. Уз помоћ докторке Сијене Брукс и његовог сопственог познавања симболизма, Лангдон ће истовремено да покуша да побегне, али и реши најинтригантнију загонетку са којом се до сада срео.
Уз Тома Хенкса у авантуристичком спектаклу ИНФЕРНО главне улоге су остварили Фелисити Џонс (номинована за Оскара за филм „Теорија свега“), Ирфан Кан („Милионер с улице“, „Пијев живот“), Омар Си („Недодирљиви“, „Јурски свет“), Sidse Babet Knudsen (ТВ-серија „Borgen“) и Бен Фостер („Поседњи преживели“, „Warcraft“). Филм се снимао на стварним локацијама у Фиренци, Венецији, Будимпешти и Истанбулу где ће радња филма гледаоце и одвести. С обзиром на повратак добро нам познатог тандема редитеља и главног глумца (Хаувард и Хенкс) којима се овог пута придружује снажна међународна глумачка екипа са разлогом је очекивати да нас очекује још узбудљивији и интригантнији наставак овог мега-популарног филмског серијала чија су прва два наставка на светским биоскопским благајнама зарадила преко 1,2 милијарде долара.

Авантуристички спектакл ИНФЕРНО у домаће биоскопе стиже 13. октобра!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *