ОТВАРАЊЕ БИБЛИОТЕКЕ НА ШТРАНДУ

У сарадњи са JKП „Градско зеленило” и Агенцијом „Heror Media Pont“, Градска библиотека у Новом Саду и овог лета организоваће рад Библиотеке на Штранду, од понедељка, 5. јула 2021. године. Радно време Библиотеке на Штранду биће сваки дан од 10.00 до 20.00 часова.

Свечано отварање Библиотеке на Штранду биће одржано у понедељак, 5. јула 2021. године, са почетком у 18.00 часова, уз пригодан програм.

Сви наши посетиоци биће у могућности да бесплатио изнајме одабране наслове књига за одрасле и децу, прочитају дневну и недељну штампу и часописе и присуствују планираним програмима. Позајмица књига биће дневна, а вршиће се уз чланску карту Библиотеке или лични документ.

Осим дневне и периодичне штампе на српском језику, посредством Агенције „Heror Media Pont” корисницима Библиотеке, као и претходних година, биће доступна штамна на језицима националних магьина, а уз учешће Центра за развој мањинских и локалних медија „Minority&Local Media Development Center” реализоваће се и активности у сврху промоције језика и културе националних магьина у Новом Саду.

Taкoђe, током јула и августа месеца, Библиотека ћe организовали низ манифестација намењених деци и одраслима.

Извор: Градска библиотека у Новом Саду

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *