НОВОСАДСKИ НОЋНИ БАЗАР (01.12.23.) – ИНТЕРВЈУ СА ГОРАНОМ НЕДИМОВИЋЕМ

„Новосадски ноћни Базар“ на тргу( Рибља пијаца) у Новом Саду окупља – предузетнике, уметнике и мале произвођаче, који новосађанима нуде богат избор производа. Овде људи могу уз пријатну музику да дегустирају и купе храну и пиће, изабраних произвођача.

Овом приликом портал ТВ арс медија представља једног од излагача Горана Недимовића и Баношторску капљицу. Разговор припремио и водио новинар Жељко Савић.

Ж. С. Колико година се бавите производнњом?

Г. Н. Производњом се бавим десетак година. То је прво било за моје потребе, али људи су препознали да је ракија добра, чиста и домаћа и потражња је била све већа.

Ж. С. Које ракије имате у понуди?

Г.Н. Дуњевача, кајсијевача, крушковача, шљивовица, лозовача, јабуковача и воћна, микс.

Ж.С. Коју ракију људи највише цене?

Г.Н. Не бих могао ништа посебно да истакнем. Шљивовица је увек водећа, али купују људи и те најскупље, дуњу и кајсију. Што се тиче цена, гледао сам да будем коректан. Амбалажа је 0,7, 1900 је дуња, кајсија је 1800, крушка 1700, шљивовица је 1000 динара. Јабука, лозовача и воћна су 800.

Ж.С. Које амбалаже највише продајете током ноћи. Мале или велике?

Г.Н. Током ноћи се највише продаје фраклић. Згодно је за дегустацију и обилазак тезге на ноћном базару.

Ж.С. Да ли планирате ићи на још неке манифестације?

Г.Н. Прва манифестација на којој сам био је била у Черевићу – „Черевићвил“, сад сам овде на ноћном базару, а свакако планирам да обиђем што више манифестација у Србији.

Они које желе да приуште себи неко од понуђених пића, „Баношторску капљицу“ могу купити на Ноћном базару и Темеринска пијаца у Новом Саду, 09.12.23. с почетком у 12 часова.

Више о НОВОСАДСKОМ НОЋНОМ БАЗАРУ

Извор: ТВ Арс Медија

Фотографије и текст: Жељко Савић

Администратор: Мануела Кучмаш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *