„MORTAL KOMBAT“ STIŽE U BIOSKOP CINEPLEXX PROMENADA

„MORTAL KOMBAT“ STIŽE U BIOSKOP CINEPLEXX PROMENADA

 

Ovog četvrtka, 8. aprila Sab Ziro i Škorpion vladaju velikim platnom

 

Jedna od najpopularnijih video igara, sada dobija i svoju verziju na velikom platnu. „Mortal Kombat“ stiže u bioskop Cineplexx Promenada ovog četvrtka, 8. aprila i preneće svu akciju našim posetiocima. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Sab Ziro, Škorpion, Sonja Blejd, Rejden i svi ostali poznati likovi sada će biti realniji nego ikada. Za ljubitelje video igara i akcionih filmova, „Mortal Kombat“ obećava nezaboravnu akciju na velikom platnu bioskopa Cineplexx Promenada.

 

U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kol biti snažan da otključa svoju arkanu – neizmernu snagu svoje duše – na vreme da spase ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

 

Trejler filma ,,Mortal Kombat“ 


Ulaznice su u prodaji!

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID- 19.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *