MARATON HOROR FILMOVA NA MOJOFF PLATFORMI

U susret sezoni filmova strave i Noći veštica, na MojOFF platformi će od 28. oktobra do 3. novembra biti prikazan izbor horor filmova uz onlajn premijeru domaćeg art horora Vampir.

Vampir, film u režiji i prema scenariju Branka Tomovića koji tumači i glavnu ulogu u ovom ostvarenju, bioskopsku premijeru je imao u oktobru prošle godine, a od ovog oktobra publici će biti dostupan i putem MojOFF platforme sa onlajn premijerom u okviru programa HALLOWEEK – MojOFF Nedelja strave.

Film prati Arnauta koji iz Londona dolazi u Srbiju kako bi se neko vreme pritajio nakon što je prisustvovao zločinu. Na poziv šarmantne, ali nemilosrdne Vesne dolazi u malo udaljeno selo u Srbiji da se brine o groblju. On tada pod uticajem mistične baba Drage počinje da ima košmare i sumnja da naizgled prijateljski nastrojeni meštani imaju skrivene zle namere u vezi sa njim.

Pored Vampira, u okviru MojOFF Nedelje strave biće prikazan i jedan klasik – prvi dugometražni film Dejvida LinčaGlava za brisanje, koji je ove godine proslavio 45 godina od prvog prikazivanja. U programu će se takođe naći i onlajn premijera filma Žeđ proslavljenog južnokorejskog reditelja Čan Vuk Parka, kao i nekoliko ekskluzivnih onlajn premijera novijih filmova, a detaljan program nas očekuje 24. oktobra.

Program je dostupan svim korisnicima GOLD preplate na MojOFF platformi, a za sve nove korisnike prvih mesec dana pretplate dostupno je po ceni od samo 1 dinar.  

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *