“LETO KADA SAM NAUČILA DA LETIM” – FILM REDITELJA RADIVOJA ANDRIĆA

Svečana premijera novog ostvarenja Radivoja Andrića “Leto kada sam naučila da letim” biće održana u četvrtak, 17. februara u 20:30 časova u bioskopu Arena Cineplex. Crvenim tepihom proći će deo autorske i glumačke ekipe koju će publika imati priliku da pozdravi aplauzom nakon projekcije. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

 

Posle legendarnih filmova kao što su “Munje”, “Kad porastem biću kengur” i mnogih drugih, stiže novo ostvarenje reditelja Radivoja Andrića, “Leto kada sam naučila da letim”, po istoimenom romanu Jasminke Petrović. Dvanaestogodišnja Sofija (Klara Hrvanović) mašta o kampovanju sa ekipom i o svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović), luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić) i tajanstvenim i uzdržanim dedom Nikolom (Žarko Laušević).

Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je „pa ka o“, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne. Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

   IZVOR:   Arena Cineplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *