FUZIJA ZVUKA I SIGURNOSTI: DDOR KAMPANJA „USPORI, NE GORI“ I U SUBOTICI

Kampanja „Uspori, ne gori“ kompanije DDOR nastavlja da putuje! Naredna stanica u edukaciji o bezbednosti u saobraćaju biće Subotica gde će od 18. do 20. avgusta biti održan Youth Jazz & Rock Festival uz kompaniju DDOR koja je generalni sponzor i zvanično osiguranje ovog događaja.

Pod otvorenim nebom, u dvorištu fabrike „Mladost“, ovaj muzički festival će pretvoriti Suboticu u epicentar muzičkog uzbuđenja, namenjenog mladima željnim kvalitetnog zvuka i kreativne energije. Kao i na prethodnim festivalima i događajima ovog leta, biće ovo prava prilika za edukaciju o bezbednosti u saobraćaju među mlađom populacijom. U okviru festivala, u sklopu aktivacije DDOR osiguranja, publika će uživati u zabavno-edukativnim sadržajima gde će na interesantan način moći da spozna uticaj alkohola i psihoaktivnih supstanci na opažanje i koordinaciju, te će imati priliku da se upusti u još jedno nezaboravno, zabavni i edukativno iskustvo.

Direktorka filijale DDOR osiguranja u Subotici Sandra Tikvicki izrazila je zadovoljstvo što je kompanija DDOR zvanično osiguranje šestog Youth Jazz & Rock Festivala, koji pre svega podržava mlade umetnike i stvaraoce i što će publika imati priliku da uživa u sjajnoj muzici i festivalskoj energiji.

„Kao društveno-odgovorna kompanija koja je oduvek imala sluha za umetnost i kulturu, sport i mlade, podrška Youth Jazz & Rock Festivalu bio je logičan korak kako bismo pružili vetar u leđa mladima koji se snažno bore za život kvalitetne muzičke scene u Subotici. Takođe, kroz ovu saradnju želimo da stavimo akcenat na edukaciju i podignemo svest o važnosti odgovornog ponašanja u saobraćaju kako bismo zajedno doprineli bezbednijem okruženju. Kroz različite inicijative, aktivnosti i edukativne kampanje želimo da informišemo ljude o pravilima u saobraćaju, da podstaknemo poštovanje među učesnicima u saobraćaju i promovišemo ispravne navike, te neka ova saradnja bude primer kako odgovorna poslovna praksa može da podrži umetnost ali i da, kroz edukaciju, ostavi snažan utisak na zajednicu“, istakla je gospođa Tikvicki.

Ovogodišnje izdanje festivala takođe donosi i edukativne radionice za sve zainteresovane koje će biti održane u inspirativnom ambijentu DDOR vile na Plićkom jezeru koja će ugostiti mnogobrojne muzičare koji budu prisustvovali kreativnoj radionici „Matrijaršija – Điki kolaži: Put kojim se neđe ide“, takođe, radionici o improvizaciji koju će voditi studenti prestižnog muzičkog koledža Berkli, a na programu je i radionica o pisanju pesama koju će voditi Ana Marija – Stroberiz i Nikola Radonjić.

Šesto izdanje festivala će ove godine predstaviti izvođače i bendove kako iz zemlje, tako i iz inostranstva, spajajući džez, rok i različite muzičke fuzije. Festivalska scena će ugostiti izuzetne izvođače kao što su Dž Fusion (Srbija), Bvana i Džezeri iz Lagune (Srbija), Sfumato (Hrvatska), Stevan Milijanović Quartet (Srbija), Late People Sushi (Italija) i Lincoln Letter (Severna Makedonija). Festival će pratiti i di-džej setovi: DJ Overtone Funk, DJ Faddi Pedestrian i DJ Neomodern, kao i Tounge Out DJ set uz žive bubnjeve, a posetioci će imati priliku da pogleda i premijeru filma „Pica sa Ananasom“, ali i da uživa u TRESHERICA, uličnom marketu.

Odličan provodom za vikend u Subotici je neupitan, samo je važno da zapamtimo da je bezbednost uvek na prvom mestu, jer samo tada možemo uživati u svim trenucima života. Kompanija DDOR, još jednom će potvrditi svoju duboku posvećenost mladima i važnosti podizanja svesti o osiguranju i bezbednosti u saobraćaju. Uspori, ne gori – neka vožnja bude užitak, a ne rizik.

Izvor: DDOR Novi Sad
Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *