NINDŽA KORNJAČE HAOS PREMIJERNO U ARENI UZ SPECIJALAN PROGRAM 20. AVGUSTA

Braća kornjače stižu u Arenu u nedelju, 20. avgusta zajedno sa specijalnim događajem pripremljenim za ljubitelje čuvenih mutanata. Osim sjajne akcije koja vas očekuje na velikom platnu, Porodični dan donosi poklone, besplatnu kreativnu radionicu i picu! Pridružite nam se na Porodičnom danu od 12 do 17 časova u bioskopu Arena Cineplex i uživajte u premijeri filma „Nindža kornjače Haos“. Ulaznice su u prodaji.

Recite „Kavabunga“ i pripremite se za brojna iznenađenja u Areni Cineplex! Tokom akcije Porodični dan, za svako dete pripremili smo poklon poster, a pred centralnu projekciju u 16:30h, uživaćemo u omiljenoj hrani nindža kornjača – pici koju je obezbedila picerija Caribic. Specijalna poslastica za mališane koji žele da postanu nindža kornjače bar na jedan dan biće besplatna kreativna radionica izrade „nindža maski“ od 15h do 17h.

Nakon što su se godinama krili od ljudi, braća Kornjače imaju plan da osvoje srca Njujorčana i da, čineći herojska dela, budu prihvaćeni kao obični tinejdžeri. Njihova nova prijateljica Ejpril O’Nil im pomaže da se izbore sa misterioznim zločinačkim udruženjem, ali ubrzo će imati pune ruke posla kada vojsku mutanata puste na njih.

Trejler filma „Nindža kornjače Haos“ –

 

*I ovog vikenda iskoristite pogodnosti koje donosi Porodični paket, jer vas za 3 do 5 kupljenih ulaznica za filmove sa početkom do 16:59h očekuju niže cene ulaznica.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *