EN HATAVEJ I REBEL VILSON 16. MAJA NA VELIKOM PLATNU

Urnebesna komedija sa En Hatavej i Rebel Vilson očekuje vas ovog četvrtka, 16. maja u 20 časova u bioskopu   Cineplexx Promenada. Koktel dobrodošlice i pokloni partnera događaja vas čekaju na još jednom druženju posvećenom damama! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

Rimejk komedije iz 1988. godine ,,Prljavi, pokvareni prevaranti” stiže na platno bioskopa Cineplexx u okviru Ladies night događaja. Dođite ranije jer vas očekuje koktel dobrodošlice pre filma i slasni ZLATIBORAC zalogaji, koji će zagrejati atmosferu za ono što tek sledi, sjajnu komediju sa En Hatavej i Rebel Vilson.

Da u proleće zasijate u punom sjaju, pobrinuće se pokloni naših dragih partnera, KATRIN kojI će obradovati najsrećnije dame vaučerima za kupovinu u njihovim radnjama, kao i kozmetička kuća AFRODITA preparatima za savršenu negu, a svaka dama dobiće novo izdanje magazina STORY ili GLORIA.

U ovom filmu gledaćemo dve prefrigane prevarantkinje koje se nadmeću ne bi li se rešilo koja od njih ostaje u gradu, a koja je gubitnik i odlazi ,,sa tržišta”. Jedna je u nižoj ligi, dok je druga profilisana za visoku klasu. Njih dve se udružuju kako bi sredile prljavog, pokvarenog muškarca koji ih je nasamario. Karte su u prodaji!

Prepustite se sjajnoj komediji uz sjajn poklone i specijalan program koji će ovaj Ladies night učiniti nezaboravnim.

Trejler filma ,,Prevaranti“: 


Izvor: Cineplexx Promenada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *