КРИСТИНА РАДЕНКОВИЋ И МАРИЈА ВЕЉКОВИЋ НА БЕСПЛАТНОМ СЕМИНАРУ ..ТРУДНОЋА ЈЕ ДАР“ У НОВОМ САДУ

У суботу, 18. маја од 12 до 17 часова у сали Трибина младих Културног центра Новог Сада, у организацији агенције Галетин биће одржан бесплатан семинар „Трудноћа је дар Powered by Philips Avent“ који предводе позната лица РТС-а, водитељке најпопуларнијег квиза у Србији – Слагалице, Кристина Раденковић и Марија Вељковић.

Током семинара будуће маме ће имати прилику да слушају предавања стручних предавача међу којима су др Драган Стајић, гинеколог акушер, др Лидија Јовановић, анестезиолог и виша медицинска сестра Слађана Црвенков. Будући родитељи имаће прилику и да чују корисне информације о различитим облицима осигурања од Ненада Северењиа, директора регионалне филијале Wiener Städtische осигурања у Новом Саду, док ће након предавања бити организовано неформално дружење са Кристином Раденковић и Маријом Вељковић.

YоуТубе канал ,,Трудноћа је дар“ првенствено је настао као приручник за будуће маме написан из искуства неколико мама. Направљен је да би се свака трудница осећала боље и сазнала одговоре на питања која је муче у том осетљивом, а предивном животном периоду. Марија Вељковић, мајка троје деце, Кристина Раденковић, мама једне девојчице и њихове гошће учествовале су у стварању овог водича кроз најлепших девет месеци.

Након што је овај канал достигао скоро четири милиона прегледа и што се више од 27000 мама прикључило друштвеним мрежама „Трудноћа је дар“, одлучили смо да из онлине света пређемо на лично упознавање са будућим мајкама и заједно, уживо размењујемо искуства и научимо важне ствари од стручњака током семинара.

Након семинара у Суботици, други семинар „Трудноћа је дар Powered by Philips Avent“ ове године биће одржан у Новом Саду, а у плану је и његова реализација у Београду и Подгорици.

 

Извор: Агенција Галетин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *