ДВЕРИ: ВУЧИЋЕВ ПРЕДИЗБОРНИ ВОЗ – УВОД У ВАНРЕДНО СТАЊЕ

Уласком Специјалне јединице Косова (РОСУ), на север Косова и Метохије, Приштина је почела стварање суверенитета на целом КиМ, а Вучић им је у томе помогао.

Предизборни воз Српске напредне странке који је данас кренуо из Београда пут Косовске Митровице само је још једно у низу политичких опсена и медијских замајавања од стране Владе Александра Вучића. Није искључено ни да се оваквим потезима жели изазвати ванредно стање у држави и одложити избори којих се Александар Вучић уплашио јер представљају почетак краја његове власти.

Додељивање телефонског броја тзв. Косову као некаквој независној држави, седница скупштинског Одбора за Косово и Метохију која је пре неколико дана била затворена за јавност и избегавање да се тема КиМ стави као једина тачка посебне скупштинске седнице на актуелну тему већ пуних шест месеци – праве су слике односа ове власти према КиМ.

Ово је сада само још једна у низу медијских представа власти, могуће чак и договорених са Хашимом Тачијем кога су Вучићеви посланици у лажној скупштини Косова изабрали за председника лажне државе.

Свима је јасно да је улазак Специјалне јединице Косова (РОСУ), на север Косова и Метохије, почетак стварања суверенитета на целом КиМ од стране Приштине. РОСУ на север Косова није ушла од 2011. и сада је Вучић у договору са Тачијем и Бриселом нашао начин како да омогући шиптарским властима да коначно окупирају читаво Косово и Метохију, које је он потписивањем Бриселског споразума већ и предао.

Са друге стране, Вучић је због политичких поена спреман да ризикује животе грађана. Скандалозно је да је спреман да угрози животе грађана, и пусти Србе да путују возом, који Албанци тако лако могу да минирају, како је он рекао да се и десило. Где је ту безбедност нашег народа на Космету? Како је то Вучић заштитио Србе на Северу Косова и Метохије? Тако што је дозволио да РОСУ окружи српски народ?

Вучић је неодговоран премијер и повлачи сулуде потезе из маркетиншких разлога, који су изузетно опасни и за грађане и за државу.

Очито је да се приближавају избори и да Вучићев режим поново покушава да глуми патриотизам у режираним сукобима са Загребом и Приштином. Српски покрет Двери ставља Вучићеву власт на једноставан тест патриотизма: ако Вам је заиста стало до КиМ – поништите антиуставне Бриселске споразуме и вратите тему статуса КиМ у СБ УН где имамо савезнике у Русији и Кини.

Вратите институције државе Србије на КиМ које сте укинули и засутавите даљу продају и узурпацију имовине Срба и државе Србије на територији покрајне. Дајте отказе албанским шефовима катастра, КПС-у и Јавним управама у Грачаници и вратите их под надлежност локалне самоуправе Републике Србије. Обезбедите сигурност и економски просперитет Србима на КиМ, па онда шаљите возове.

Или престаните више да замајавате народ, повуците статисте попут Мише Вацића и осталих који су заиграли у новом предизборном споту СНС.

Извор: Инфоормативна служба Српског покрета Двери

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *