BESPLATNA RADIONICA, FACE PAINTING I POKLON POSTER NA PORODIČNOM VIKENDU U CINEPLEXX PROMENADI

Kikoriki družina te poziva na nove pustolovine i druženje

Povodom novih avantura družine Kikoriki, u bioskopu Cineplexx Promenada organizovan je Porodični vikend 28. i 29. januara od 14 do 17 časova. Cineplexx Promenada poziva sve mališane da se pridruže ovog vikenda, učestvuju u besplatnim kreativnim aktivnostima i pogledaju novi animirani crtać. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

U subotu, 28. januara, očekuje vas besplatna kreativna radionica, a u nedelju, 29. januara face painting. Dobro poznata prijateljica bioskopa Vila četkica družiće se sa vama tokom Porodičnog vikenda, a svi mališani koji pogledaju film „Kikoriki: Već viđeno“ dobiće na poklon i originalni poster iz filma.

Neodoljiva Kikoriki družina vraća se u novoj, nezaboravnoj porodičnoj avanturi “Kikoriki: Već viđeno”. Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Trejler filma:

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *