ARENA FAN UZ POKLONE I PIĆE DOBRODOŠLICE VRAĆA NAS U SVET “IGARA GLADI”

Novi film svetski uspešne franšize pod nazivom „Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ stiže na Arena Fan veče uz poklone iz filma i piće dobrodošlice u sredu, 15. novembra od 20 časova. Ulaznice u prodaji!

Najsrećnije posetioce očekuju ekskluzivni pokloni iz filma, kao i knjige Vulkan izdavaštva, uz piće dobrodošlice pred samu projekciju.

„Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ je prequel mega uspešne franžise „Igre gladi“ snimljen prema svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins. Ovo su desete Igre gladi, smeštene 64 godine pre prvog filma. Lusi Grej Baird predstavlja siromašni Okrug 12, a 18-godišnji Koriolanus Snou je njen mentor. Izgledi su protiv njega, Lusi ne predviđaju pobedu, ali nakon što prkosnom pesmom tokom ceremonije žetve uspe da zaokupi pažnju celog Panema, Snou pomisli da bi možda mogao okrenuti šanse u njihovu korist. Ujedinjujući svoju teatralnost i novootkrivenu političku mudrost, Snou i Lusi trkaju se sa vremenom kako bi preživeli i otkrili ko je ptica pevačica, a ko zmija.

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *