ARENA FAN NA NOVOSADSKOJ PREMIJERI FILMA ,,KAPETAN MARVEL“

U četvrtak, 7. marta od 20 časova, ljubitelje Marvel univerzuma očekuje omiljena akcija Arene Cineplex, Arena fan na novosadskoj premijeri filma „Kapetan Marvel“Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex.

Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu „Kapetan Marvel“, pa će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma. Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu. Za sve posetioce, pripremili smo popuste za teretanu World Class i čuveni Room escape, dok će najsrećniji tokom izvlačenja biti u prilici da osvoje mesečne članarine za navedenu teretanu kao i besplatnu Room escape avanturu.

Priča prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba. Glavne uloge tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Trejler filma „Kapetan Marvel“

 

Izvor: Arena Cinaplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *