COMIC NIGHT U BIOSKOPU CINEPLEXX PROMENADA

Da li ste spremni na do sada neviđenu avanturu u istoriji Marvelovog univerzuma? Comic night događaj uz film „Kapetan Marvel“, zakazan je za četvrtak 7. mart u 20 časova uz poklone za sve posetioce! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu „Kapetan Marvel“, pa će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma. Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu. Za sve posetioce, pripremili smo ekskluzivni poster na poklonbedževe iz filma za najsrećnije, a striparnica Darkwood obezbedila je 30% popusta na sva Darkwood izdanja uz kupljenu kartu za film „Kapetan Marvel“. Najsrećnije zaljubljenike devete umetnosti ćemo obradovati i fantastičnim izdanjima stripova Marvelovih junaka.

Priča prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba. Glavne uloge tumače: Bri Larson, Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Djimon Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

Trejler filma „Kapetan Marvel“

Karte za Comic night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

 

Izvor: Cinaplexx Promenada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.