АКУСТИЧНИ КОНЦЕРТ ГРУПЕ ВАН ГОГ 23. МАРТА У КОМБАНК ДВОРАНИ

Регионална рок атракција „високог напона“, београдска група Ван Гог, ће у суботу 23. марта у 20.30 часова, одржати свој дуго најављивани концерт „на дрва“, а у заједничкој организацији Центра београдских фестивала – ЦЕБЕФ-а и Комбанк Дворане.

На почетку сезоне Центра београдских фестивала, у удобном амбијенту акустичне Комбанк Дворане, публика ће имати прилике премијерно да ужива у акустичном Ван Гог звуку.

Сазнали смо од чланова групе да су овај концерт давно прижељкивали: „Свира нам се! Док нам званично не почне турнеја „Море без обала“, ово ће бити идеална прилика да испунимо обећање дато публици.

На акустик сет листи наћи ће се хитови групе, све оне песме које публика добро зна и воли, а за ову прилику биће одсвиране управо онако како су изворно звучале.

Кроз шармантну комуникацију чланова групе на бини и њихову духовиту интеракцију са публиком, имаћете прилику да упознате групу Ван Гог у једном потпуно новом светлу.

Фронтмен групе Звонимир Ђукић Ђуле, по први пут ће у Београду одсвирати на клавиру неке дуго сањане дирке, заправо своје никада записане, а ни уживо изведене ноте.

 

КАРТЕ СУ У ПРОДАЈИ НА БЛАГАЈНИ КОМБАНК ДВОРАНЕ И СВИМ ПРОДАЈНИМ МЕСТИМА TICKET VISION-A

Уз сваку купљену улазницу, поклон cd

Не пропустите овај јединствени концертни догађај сезоне!

 

Извор: Комбанк Дворана

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.