Nalazite se ovde
Početna > Kultura > ZAVRŠEN OSMI SAJAM OMLADINSKOG TURIZMA „OPENS YOUTH FAIR 2019“

ZAVRŠEN OSMI SAJAM OMLADINSKOG TURIZMA „OPENS YOUTH FAIR 2019“

Drugi dan 8. Sajma omladinskog turizma OPENS YOUTH FAIR završen je 03.07.2019. godine spektakularnim muzičkim programom za koji su bili zaduženi di-džej Fanatik, Plavi ptičić, Ničim Izazvan, Niplpipl (Nipplepeople). Tokom dve večeri sajma, na Trgu slobode, sajamska ponuda i fenomenalni nastupi muzičkih zvezda okupili su 10.000 ljudi. Dobra zabava je počela nastupima plesnih grupa, koje su nam ovom prilikom pokazale različite stilove plesa i razigrale posetioce.
Veliko interesovanje posetioca zabeleženo je i tokom sajamskog dela, gde su izlagačima bili potrebni promotivni materijali više, kao i koji minut više kako bi svi posetioci mogli da se oprobaju u interaktivnim radionicama, kvizovima znanja, naprave sebi bezalkoholni koktel ili ponesu uspomene sa sajam u vidu zanimljivih poklona, majica koje su sami oslikali, fotografija napravljenih pomoću različitih kabina za fotografisanje.

U Novom Sadu trenutno boravi veliki broj turista iz čitavog sveta, a među njima i veliki broj novinara koji su se odlučili da posete Novi Sad u periodu najznačajnijeg muzičkog festivala Egzit. Turistička organizacija Grada Novog Sada, posredstvom Turističke organizacije Srbije, tokom četiri dana trajanja Egzit festivala će ugostiti 20 novinara iz Nemačke, Izraela, Mađarske, Grčke i Kine. Ekipi filmskog kanala Nacionalne televizije iz Kine CCTV 6, Egzit festival, odnosno Novi Sad, prva je stanica koju će obići. Planirano je da pripreme 5 dvadesetominutnih reportaža o Srbiji za milionski auditorijum koji prati ovaj kanal Kineske nacionalne televizije.

Pored Egzit festivala, novinari koji trenutno borave u Novom Sadu, posetiće Frušku goru, Sremske Karlovce i Beograd.

 

 

 

Izvor i foto.: TURISTIČKA AGENCIJA GRADA NOVOG SADA

Ostavite odgovor

Top