ЗАВРШЕН ОСМИ САЈАМ ОМЛАДИНСКОГ ТУРИЗМА „OPENS YOUTH FAIR 2019“

Други дан 8. Сајма омладинског туризма OPENS YOUTH FAIR завршен је 03.07.2019. године спектакуларним музичким програмом за који су били задужени ди-џеј Фанатик, Плави птичић, Ничим Изазван, Ниплпипл (Nipplepeople). Током две вечери сајма, на Тргу слободе, сајамска понуда и феноменални наступи музичких звезда окупили су 10.000 људи. Добра забава је почела наступима плесних група, које су нам овом приликом показале различите стилове плеса и разиграле посетиоце.
Велико интересовање посетиоца забележено је и током сајамског дела, где су излагачима били потребни промотивни материјали више, као и који минут више како би сви посетиоци могли да се опробају у интерактивним радионицама, квизовима знања, направе себи безалкохолни коктел или понесу успомене са сајам у виду занимљивих поклона, мајица које су сами осликали, фотографија направљених помоћу различитих кабина за фотографисање.

У Новом Саду тренутно борави велики број туриста из читавог света, а међу њима и велики број новинара који су се одлучили да посете Нови Сад у периоду најзначајнијег музичког фестивала Егзит. Туристичка организација Града Новог Сада, посредством Туристичке организације Србије, током четири дана трајања Егзит фестивала ће угостити 20 новинара из Немачке, Израела, Мађарске, Грчке и Кине. Екипи филмског канала Националне телевизије из Кине ЦЦТВ 6, Егзит фестивал, односно Нови Сад, прва је станица коју ће обићи. Планирано је да припреме 5 двадесетоминутних репортажа о Србији за милионски аудиторијум који прати овај канал Кинеске националне телевизије.

Поред Егзит фестивала, новинари који тренутно бораве у Новом Саду, посетиће Фрушку гору, Сремске Карловце и Београд.

 

 

 

Извор и фото.: ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА ГРАДА НОВОГ САДА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.