Nalazite se ovde
Početna > Kultura > SINEPLEKS PROMENADA PROSLAVLJA SVOJ PRVI ROĐENDAN!

SINEPLEKS PROMENADA PROSLAVLJA SVOJ PRVI ROĐENDAN!

Bioskop Sinepleks Promenada proslavlja svoj prvi rođendan uz neverovatnu cenu ulaznica od 190 dinara! Pored fantastične cene ulaznica očekuje nas i nezaboravan provod uz muziku i specijalnu atmosferu kakvu vam pripremamo zajedno sa dobro poznatim didžejevima radija AS FM u holu bioskopa. Obezbedite svoje mesto na vreme na proslavi koja se ne propušta, u petak 15. novembra! Karte su u prodaji.

Beše to 15. novembra 2018. godine kada je bioskop Sinepleks Promenada otvorio vrata svojim posetiocima. Specijalni gosti te večeri bili su glumci i autori filma „Južni vetar“ a bioskop svečano otvorismo uz konfete, slavlje i sjajan ambijent. I tada odlučismo da ćemo svake naredne godine rođendan slaviti sa bioskopskim sladokuscima uz pravu slavljeničku atmosferu.

Svi dragi gosti rođendanske žurke bioskopa Sinepleks Promenada uživaće u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu i raznovrsnom žanrovskom repertoaru. Idealna prilika da uživate u najaktuelnijim filmovima po fantastičnoj ceni ulaznice. Najmlađi posetioci bioskopa imaće priliku da pogledaju omiljene animirane junake u filmovima ,,Porodica Adams“, „Jeti – Snežni čovek“, „Grdana: Gospodarica zla“ i mnogim drugim koji su sinhronizovani na srpski jezik!

Na radost ljubitelja sedme umetnosti, rođendan bioskopa Sinepleks Promenada uveličaće i najnoviji domaći film Gordana Kičića „Realna priča“, „Džoker“ koji je oborio sve rekorde, novi nastavak filma Terminator sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi – „Terminator: Mračna sudbina“, „Bitka za Midvej“, „Vojna akademija 5“, „Dr Sleep“ i mnogi drugi.

To nije sve, celokupan rođendanski repertoar pogledajte na linku: http://www.cineplexx.rs

Karte po ceni od samo 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Sinepleks Promenada.

*Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije, dok se za 4D projekcije filmova računa MX4D doplata na sniženu cenu ulaznica

**Rezervacije ulaznica za filmove sa rođendanskog repertoara nisu moguće.

 

 

 

 

Izvor i foto.: SINEPLEKS PANONIJA

Ostavite odgovor

Top