СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА ПРОСЛАВЉА СВОЈ ПРВИ РОЂЕНДАН!

Биоскоп Синеплекс Променада прославља свој први рођендан уз невероватну цену улазница од 190 динара! Поред фантастичне цене улазница очекује нас и незабораван провод уз музику и специјалну атмосферу какву вам припремамо заједно са добро познатим диџејевима радија АС ФМ у холу биоскопа. Обезбедите своје место на време на прослави која се не пропушта, у петак 15. новембра! Карте су у продаји.

Беше то 15. новембра 2018. године када је биоскоп Синеплекс Променада отворио врата својим посетиоцима. Специјални гости те вечери били су глумци и аутори филма „Јужни ветар“ а биоскоп свечано отворисмо уз конфете, славље и сјајан амбијент. И тада одлучисмо да ћемо сваке наредне године рођендан славити са биоскопским сладокусцима уз праву слављеничку атмосферу.

Сви драги гости рођенданске журке биоскопа Синеплекс Променада уживаће у омиљеним покретним сликама на великом платну и разноврсном жанровском репертоару. Идеална прилика да уживате у најактуелнијим филмовима по фантастичној цени улазнице. Најмлађи посетиоци биоскопа имаће прилику да погледају омиљене анимиране јунаке у филмовима ,,Породица Адамс“, „Јети – Снежни човек“, „Грдана: Господарица зла“ и многим другим који су синхронизовани на српски језик!

На радост љубитеља седме уметности, рођендан биоскопа Синеплекс Променада увеличаће и најновији домаћи филм Гордана Кичића „Реална прича“, „Џокер“ који је оборио све рекорде, нови наставак филма Терминатор са Арнолдом Шварценегером у главној улози – „Терминатор: Мрачна судбина“, „Битка за Мидвеј“, „Војна академија 5“, „Dr Sleep“ и многи други.

То није све, целокупан рођендански репертоар погледајте на линку: http://www.cineplexx.rs

Карте по цени од само 190 динара су у продаји на благајнама биоскопа Синеплекс Променада.

*Цена улазнице јединствена је за 2D/3D пројекције, док се за 4D пројекције филмова рачуна МX4D доплата на снижену цену улазница

**Резервације улазница за филмове са рођенданског репертоара нису могуће.

 

 

 

 

Извор и фото.: СИНЕПЛЕКС ПАНОНИЈА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *