Nalazite se ovde
Početna > Najave Događaja > PONAVLJA SE „HUMANITARNI PONEDELJAK“ ZA DANIJELU BABIĆ IZ ZMAJEVA

PONAVLJA SE „HUMANITARNI PONEDELJAK“ ZA DANIJELU BABIĆ IZ ZMAJEVA

Zbog lošeg vremena prošlog ponedeljka poseta Štrandu bila je nešto manja, tako da je za lečenje 27-godišnje Danijele Babić iz Zmajeva prikupljeno svega 58.330 dinara. To je razlog ponavljanja „Humanitarnog ponedeljka“ za Danijelu 22.jula.

Danijela Babić je 2016.godine posle teške saobraćajne nesreće ostala nepokretna. Nakon nesreće, u Kliničkom centru Vojvodine konstatovane su joj povrede vratnog kičmenog stuba, brojni prelomi kičme, kontuzija frontalnog dela mozga i pneumatoraks. Do danas su obavljene četiri operacije kičme, a terapije su vremenom počele da daju rezultate. Danijela u ovom trenutku može samostalno da sedi, da se hrani i održava ličnu higijenu. Kroz dodatne terapije očekuje se da bi mogla ponovo samostalno da korača.

Novosadski Dino park kod SPENS-a u nedelju 21.jula darovaće najmlađima pozorišnu predstavu Željka Veseljka „Jova Zmaj dolazi na čaj“. Predstava će biti izvedena na pozornici Dino parka od 11 časova. Istog dana od 16 do 19 časova na platou ispod Mosta slobode na Štrandu biće organizovana kreativna radionica Dino parka.

 

 

 

 

Izvor i foto.: JKP „GRADSKO ZELENILO“

Ostavite odgovor

Top